Τι παθαίνει ο Γουίλιαμς – Γκος στο Βελιγράδι (vids)

Τα καλύτερά του ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε ο Γουίλιαμς - Γκος στο Βελιγράδι κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν - Η παράδοση που «χτίζει» ο Αμερικανός στην «Stark Arena»

Ο Ολυμπιακός μέσα σε μία εβδομάδα έκανε το 2/2 στο Βελιγράδι κόντρα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την θέση του στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας και την απευθείας πρόκρισή του στα play-offs της Euroleague.

Από τους πρωταγωνιστές των ερυθρόλευκων στις δύο αυτές νίκες, ήταν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, ο οποίος πραγματοποίησε τις καλύτερές του εμφανίσεις με τους Πειραιώτες στην «Stark Arena», βάζοντας την σφραγίδα του σε δύο κρίσιμες αναμετρήσεις για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Η «φλέβα χρυσού» του Μπαρτζώκα, το απίθανο 9-1 και ένα στοιχείο-έκπληξη (vids)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει όσα θα ήθελε στους Πρωταθλητές Ελλάδας, φώναξε «παρών» στην σερβική πρωτεύουσα δίνοντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα του.

Ο 29χρονος άσος, σε σύνολο περίπου 40 λεπτών κόντρα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, είχε 27 πόντους (6/8 διπ, 4/7 τρίπ, 3/4 βολές), 9 ασίστ, 7 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ, με το σύστημα αξιολόγησης να τον βαθμολογεί με +19 και +12, αντίστοιχα στα δύο ματς.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Γουίλιαμς – Γκος στα  δύο ματς με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα:

Όπως φαίνεται, ο Αμερικανός χτίζει μια προσωπική «παράδοση» στο Βελιγράδι καθώς την περασμένη σεζόν, όταν αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο 29χρονος γκαρντ είχε κάνει ένα ασύλληπτο ματς κόντρα στην Παρτιζάν, το οποίο άλλαξε την σειρά των αγώνων στα play-offs Euroleague, με την «Βασίλισσα» να μειώνει σε 2-1 και να ξεκινάει την ανατροπή που την έστειλε στο Final-4.

Ο Γουίλιαμς -Γκος στο τρίτο ματς με την Παρτιζάν, και με τους Μερένχες στα… σχοινιά αφού ήταν πίσω με 0-2, ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το ματς. Ο γκαρντ της μετέπειτα Πρωταθλήτριας Ευρώπης, σε 23 λεπτά συμμετοχής, είχε 22 πόντους (4/6 διπ, 3/6 τριπ, 6/6 βολές), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και δύο ριμπάουντ, με το σύστημα αξιολόγησης να τον βαθμολογεί με +19.

Τα highlights του Γουίλιαμς – Γκος στο Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από