Ευρωλίγκα : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο μισό της 4ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, με τη Φενέρ να γνωρίζει την πρώτη της ήττα και τη Ρεάλ να γίνεται η ομάδα που φτάνει πρώτη στο 4Χ4. Τετάρτη σερί ήττα για τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα που παραμένει χωρίς νίκη.

Το… μπαμ από την Εφές είχαμε στα πρώτα πέντε παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (25/10) για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποχρέωσε τη Φενέρμπαχτσε στην πρώτη της ήττα, επικρατώντας εντός έδρας με 89-83.

Ετσι η Εφές έδειξε με εμφατικό τρόπο ότι φέτος δεν θα αποτελεί τον… σάκο μποξ κάτι ο οποίο συνέβαινε πέρσι.

Εξάλλου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε αγκαλιά με την πρώτη του νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για φέτος, ωστόσο η ομάδα του δεν τα κατάφερε. Η Αρμάνι που την προηγούμενη αγωνιστική είχε «αλώσει» το ΣΕΦ, πλήγωσε τη Χίμκι επικρατώντας οριακά με 81-80!

Στο μεταξύ, η Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η νίκη της επί του Παναθηναϊκού πριν από δυο αγωνιστικές δεν ήταν τυχαία. Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Μονάχου λύγισε την υπολογίσιμη Μπασκόνια για να πανηγυρίσει τη 2η νίκη της

Από εκεί και πέρα η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε «πάρτι» απέναντι στην αδύναμη Μπουντούτσνοστ την οποία και διέλυσε με 89-55. Ετσι η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έγινε η πρώτη που φτάνει τις 4 νίκες και περιμένει να δει τι θα κάνει την Παρασκευή (26/10) η ΤΣΣΚΑ η οποία φιλοξενείται από τη Γκραν Κανάρια.

Τέλος ο Ολυμπιακός, με εξαιρετική πολυφωνία νίκησε τη Μακάμπι με 88-80 και επέστρεψε στις νίκες και πανηγύρισε την 3η νίκη του φέτος στην διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 25/10

Εφές – Φενέρμπαχτσε 89-83

Μπάγερν Μονάχου – Μπασκόνια 77-71

Αρμάνι Μιλάνο – Χίμκι 81-80

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπουντούτσνοστ 89-55

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 88-80

Παρασκευή 26/10

Νταρουσάφακα – Μπαρτσελόνα 20:15

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας 21:00

Γκραν Κανάρια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22:30

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από