Μπάγερν Μονάχου – Μπασκόνια 77-71

Μπάγερν Μονάχου – Μπασκόνια 77-71

Οι Βαυαροί μετά τον Παναθηναϊκό «τιμώρησαν» και τη Μπασκόνια κερδίζοντας με 77-71 στη Γερμανία

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να… σκορπά τρόμο στους ανυποψίαστους που φτάνουν στη Βαυαρία και απόψε «τιμώρησε» με 77-71 τη Μπασκόνια παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Εφτασε στη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα δείχνοντας ότι ειδικά στην έδρα της θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη.

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση με πολύ σκληρή άμυνα και με τον Ντέρικ Ουίλιαμς να κυριαρχεί μέσα στη ρακέτα. Έτσι προηγήθηκε με 20-11 στο πρώτο δεκάλεπτο και υποχρέωσε τη Μπασκόνια να κυνηγάει στο σκορ αδυνατώντας όμως να ελέγξει την αμυντική της λειτουργία.

Οι Γερμανοί με σωστή οργάνωση στο παιχνίδι τους, τον Λο να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και τον Ντέντοβιτς να είναι ουσιαστικός στις προσπάθειές του διατήρησαν προβάδισμα επτά πόντων (39-32 στο ημίχρονο).

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Σενγκέλια η Μπασκόνια δεν μπόρεσε να μειώσει ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο , καθώς οι Γερμανοί είχαν τον τρόπο να φτάνουν στο αντίπαλο καλάθι πότε με τον Ντέντοβιτς, πότε με τον Ουίλιαμς και έκλεισαν την περίοδο έχοντας προβάδισμα με 61-52.

Η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους (72-56 στο 35’) για τους Βαυαρούς, που είχαν επιβάλει απόλυτα το παιχνίδι τους προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην άμυνα της Μπασκόνια.

Οι Βάσκοι ανέβασαν την πίεσή τους και προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή με τον Βιλντόζα να μειώνει στους επτά (74-670 στο 1.01 πριν τη λήξη. Ο ίδιος όμως αστόχησε σε τρίποντο στα 53’’ μια και η Μπάγερν έκανε λάθος επαναφορά, ενώ ο Ουίλιαμς με τρομερό κάρφωμα στα 16’’ ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς που έληξε με το τελικό 77-71.

Από την ομάδα του Ράντονιτς οι Ουίλιαμς (22π.), Ντέντοβιτς (14π.) και λο (15π.)  ήταν οι κορυφαίοι, ενώ οι Πουαριέ (24π.) και Σενγκέλια (16π.0 προσπάθησαν για τους Βάσκους.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 39-32,  61-52, 77-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ