Κοτς: «Δεν έχουμε μιλήσει με Ζέλικο, η Φενέρ είναι το σπίτι του»

Ο πρόεδρος των Τούρκων τονίζει πως ο Ομπράντοβιτς θέλει να παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε αν και δεν έχουν συζητήσει ακόμα μαζί του, την ώρα που ενδέχεται το μπάτζετ της ομάδας να πέσει έως και 50%.

Στην Φενέρμπαχτσε οικονομικά τα πράγματα δεν βγαίνουν. Διαρκώς υπάρχουν δημοσιεύματα για πτώση του μπάτζετ της από την επόμενη σεζόν. Μάλιστα λέγεται ότι αυτό μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 50%!

Από την άλλη  οι Τούρκοι ακόμα κρατούν… άμυνα. Δεν έχουν βγει να πουν ότι θα έρθει κατακόρυφη πτώση του μπάτζετ, την ώρα που η Ευρωλίγκα δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει, όμως είναι δεδομένο πως η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης (το 2017), δύσκολα θα μείνει όπως την ξέραμε.

Πάντως ο ισχυρός άντρας της, Αλί Κοτ,  τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί νιώθει σαν το σπίτι του εκεί. Λογική τοποθέτηση, χωρίς βέβαια να έχει μπει ο παράγοντας λεφτά στην μέση, σε μία ομάδα που θα έχει «ψαλίδι» στα λεφτά της και τα συμβόλαιά της και μοιραία και στους παίκτες της.

«Όσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει μαζί μας, η Φενέρ είναι το σπίτι του. Είναι ένα θρύλος. Θα μιλήσουμε μαζί του μέσα τις επόμενες ημέρες. Ήταν επιθυμία του να μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και όχι νωρίτερα», δήλωσε για τον Ομπράντοβιτς ο Κοτς, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία μαζί του και πως ακόμα δεν έχει συζητήσει για το μέλλον του στην Τουρκία.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από