Μεγάλα ζόρια για τη Φενέρμπαχτσε, κόβεται στα δύο

Μεγάλα ζόρια για τη Φενέρμπαχτσε, κόβεται στα δύο

Στο μισό ακούγεται ότι θα πέσει ο προϋπολογισμός της Φενέρμπαχτσε. Αν συμβεί αυτό, θα έχει ζόρια η ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Μέχρι να υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις κι ανακοινώσεις, όλα όσα ακούγονται και γράφονται εμπεριέχουν δόσεις υπερβολής, ενδεχομένως να μην ανταποκρίνονται καθόλου στην αλήθεια, ίσως και να είναι απόλυτα σωστά. Ποιος ξέρει; Από την άλλη, όταν ακούς ότι η Φενέρμπαχτσε θα ρίξει στο μισό το μπάτζετ της, λες… ζόρια! Μεγάλα ζόρια, για την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως με μισό μπάτζετ τη νέα σεζόν, οι Τούρκοι δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τον Ζοτς, ούτε αρκετούς από τους αστέρες, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά πρέπει να μπορεί κάποιος να το πληρώσει. Και βέβαια, οι Ιταλοί που έβγαλαν το ρεπορτάζ ενδιαφέρονται για τον Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος είναι βασικός στόχος της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν είναι ο μόνος που θα δυσκολευτεί να κρατήσει η τουρκική ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο Κώστας Σλούκας είναι άλλος ένας παίκτης, που έχει υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά που σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί να πάρει το μισό συμβόλαιο. Κι είναι δεδομένο πως δεν θα φύγουν όλοι, αλλά ζητούμενο είναι ποιους θέλουν να κρατήσουν οι Τούρκοι, ποιοι θέλουν να συνεχίσουν και κυρίως με ποιον προπονητή, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο να μείνει ο Ζοτς, γνωρίζοντας πως πέρα από τις δικές του αποδοχές, θα έχει να διαχειριστεί τα μισά χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ