Νικς – Γουόριορς 96-105

Oι Γυόριορς επικράτησαν των Νικς με 96-105, στο παιχνίδι που ο Στεφ Κάρι έγινε και επισήμως ο κορυφαίος σουτέρ τριών στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Στεφ Κάρι είναι και επίσημα πλέον ο κορυφαίος παίκτης σε εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του NBA. Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήθελε δύο τρίποντα για ξεπεράσει τον Ρέι Άλεν και να γίνει ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ και τα κατάφερε.

Ο Κάρι κατάφερε να πετύχει συνολικά 5 τρίποντα στην αναμέτρηση και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν εύκολαν των Νικς με 105-96 και διατηρούν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (23-5).

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του ΝΒΑ Στεφ Κάρι, με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ακολούθησε ο ο Πουλ 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ο Ουίγκινς 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά για τους Νικς του (12-16) ο Ραντλ είχε 31 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Ρόουζ 15 πόντους, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ, ενώ ο Μπαρκς πέτυχε 14 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από