Στεφ Κάρι – Ο νέος βασιλιάς των 7.25! (vids)

Στεφ Κάρι – Ο νέος βασιλιάς των 7.25! (vids)

Μυθικός Στεφ Κάρι! Ξεπέρασε σε τρίποντα τον Ρέι Άλεν, σκαρφαλώνοντας στην απόλυτη κορυφή!

Ηταν θέμα χρόνου να το καταφέρει, με τον μπασκετικό πλανήτη να περιμένει πως και πως την ιστορική στιγμή.

Ο Στεφ Κάρι είναι και με τη… βούλα ο κορυφαίος παίκτης σε εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του NBA, ξεπερνώντας τα 2.973 του Ρέι Άλεν! Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς… γκρέμισε από την κορυφή τον παλαίμαχο παίκτη των Χιτ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως είναι ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών.

Η πρωτιά έμελλε να γίνει δικιά του στο Madison Square Garden και στην αναμέτρηση της ομάδας του Στιβ Κερ με τους Νιου Γιορκ Νικς. Από τα πρώτα λεπτά, τα φώτα ήταν στραμμένα στον Στεφ Κάρι, που έφτασε σε αυτό το μυθικό επίτευγμα.

Υπό το βλέμμα των Ντελ Κάρι και Ρέι Άλεν, ο 33χρονος άσος άφησε πίσω του τον παλαίμαχο παίκτη των Μπόστον Σέλτικς και των Μαϊάμι Χιτ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού και θαυμασμού στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο ηγέτης των Γουόριορς μπήκε φορτσάτος στο ματς με τους Νικς, ευστοχώντας γρήγορα στα δύο τρίποντα, που χρειαζόταν. Η ιστορία είχε γραφτεί, το στέμμα του βασιλιά των 7.25 ήταν δικό του. Φυσικά, το Madison Square Garden σηκώθηκε στο… πόδι προκειμένου να υποκλιθεί στο μεγαλείο του 33χρονου παίκτη.

Η επιτυχία του Στεφ Κάρι είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως σκαρφάλωσε στην κορυφή των τριπόντων, έχοντας πολύ λιγότερα (789) ματς από τον Ρέι Άλεν (1300).

Ο ηγέτης της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο πραγματοποιεί άλλη μια εξαιρετική σεζόν, δείχνοντας αποφασισμένος να επιστρέψει στον θρόνο του NBA μετά από τρία χρόνια. Ο Κάρι οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Γουόριορς, με το βραβείο του MVP να του κλείνει το… μάτι. Μένει να φανεί, αν θα… φλερτάρει και με το δαχτυλίδι.

Δείτε τη στιγμή που ο Κάρι ξεπερνάει τον Ρέι Άλεν:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ