Ο Σίμονς δεν προτίθεται να παίξει αν δεν γίνει ανταλλαγή

Ο Μπεν Σίμονς είναι διατεθειμένος να... κάψει μια ολόκληρη σεζόν της καριέρας του και να μην παίξει καθόλου εάν δεν γίνει ανταλλαγή, όπως ξεκαθάρισε στους Σίξερς.

Το «σίριαλ» ανάμεσα σε Μπεν Σίμονς και Φιλαδέλφεια Σίξερς καλά κρατεί. Ο Αυστραλός δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν έχει έρθει ακόμα μια δελεαστική πρόταση για εκείνον στη Φιλαδέλφεια και είναι διατεθειμένος να… τραβήξει το σκοινί κι άλλο.

Πριν λίγες μέρες συναντήθηκε με τη διοίκηση γι’ ακόμη μια φορά, όμως τα πράγματα παρέμειναν ως έχουν. Ο Σίμονς έχει ζητήσει ανταλλαγή από το καλοκαίρι, μετά τον αποκλεισμό στα playoffs από τους Χοκς.

Πλέον οι σχέσεις του ακόμα και με τους συμπαίκτες του είναι εντελώς «παγωμένες».  Ο ίδιος έκανε γνωστό στη διοίκηση πως αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του για αλλαγή περιβάλλοντος, δεν θα αγωνιστεί καθόλου φέτος, σύμφωνα με το ESPN.

Βέβαια αυτό ελάχιστα φαίνεται να ενοχλεί την ομάδα και τον GM, Ντάριλ Μόρεϊ, ο οποίος θέλει έναν παίκτη σαν τον Λίλαρντ, τον ΜακΚόλουμ, τον Χάρντεν, All- Star δηλαδή από το… πάνω ράφι.

Όμως με τόσο καιρό αποχής από τα παρκέ καμιά ομάδα δε φαντάζει λογικό να δώσει τέτοιον παίκτη για να τον αποκτήσει, με τη «χρηματηστηριακή» του αξία να έχει σημειώσει κατακόρυφη πτώση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από