Σίξερς – Κοντά στην χρεοκοπία ο Σίμονς

Σίξερς – Κοντά στην χρεοκοπία ο Σίμονς

Η απόφαση του Μπεν Σίμονς να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Σίξερς του έχει κοστίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα ο Αυστραλός φόργουόρντ να βρίσκεται κοντά στη χρεοκοπία.

Ο Μπεν Σίμονς συνεχίζει να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Σίξερς, με αποτέλεσμα οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκεται σε κάκιστο επίπεδο. Παρόλα αυτά ο Αυστραλός φαίνεται πως δεν πτοείται και συνεχίζει την πολυτελή ζωή του η οποία περιλαμβάνει πανάκριβα αυτοκίνητα και βίλες, την ώρα που τα πρόστιμα από την πλευρά της ομάδας του πέφτουν «βροχή».

Η ομάδα των Φιλαδέλφεια Σίξερς επιθυμεί να αποχωριστεί τον παίκτη, όμως δεν έχει βρει ακόμη το επιθυμητό πακέτο ανταλλαγής για τον 25χρονο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει να ξοδεύει τα χρήματα του απολαμβάνοντας μια πολυτελή ζωή. Όμως το γεγονός ότι σκορπά τα χρήματα του άσκοπα και σε συνδυασμό με τα πρόστιμα που του επιβάλλονται από την ομάδα των Σίξερς, αδειάζουν σιγά – σιγά τον τραπεζικό λογαριασμό του Αυστραλού.

Την συγκεκριμένη κατάσταση επιβεβαίωσε και ο έγκριτος Αμερικάνος δημοσιογράφος Χαουάρντ Έσκιν σε ραδιόφωνο της Αμερικής: «Ενημερώθηκα από έμπιστη πηγή ότι βρίσκεται κοντά στην χρεοκοπία», ανέφερε ο Έσκιν που συμπλήρωσε. «Χάνει πολλά λεφτά από τα πρόστιμα αλλά ξοδεύει εξίσου πολλά. Το σπίτι του κοστίζει 17,5 εκατομμύρια δολάρια, συν ότι πρέπει να πληρώνει και τους φόρους. 17,5 εκατομμύρια για ένα σπίτι! Έχει δύο σπίτια στη Φιλαντέλφια που κοστίζουν γύρω στα 8-9 εκατομμύρια. Παίρνει καινούργιο αμάξι κάθε μήνα που κοστίζει γύρω στα 400-500 χιλιάρικα. Ξοδεύει τα χρήματα λες και είναι ένα τίποτα, λες και δεν θα τελειώσουν ποτέ. Όπως με ενημέρωσε η πηγή μου, έχει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ