Ντόρσεϊ: «Στόχος μου ήταν πάντα να επιστρέψω στο NBA»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για την επιστροφή του στο NBA που ήταν πάντα ο στόχος του, για τους Ντάλας Μάβερικς και για παίκτες είδωλα για τον ίδιο

Ύστερα από μια επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό, φτάνοντας με την Ελληνική ομάδα στο Final Four της  Euroleague, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στο NBA για λογαριασμό τον Ντάλας Μάβερικς.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στις ΗΠΑ λέγοντας πως πάντα στόχος του ήταν να επιστρέψει στο NBA , παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα για την νέα του ομάδα λέγοντας πως είναι ομάδα playoff ενώ τέλος μίλησε για τους παίκτες που λάτρευε και παρακολουθούσε όταν ήταν μικρός.

Διαβάστε επίσης: Με τους «σπερς» και τη «Βασίλισσα»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού:

Για την δεύτερη του θητεία στο NBA: «Είναι ευλογία που βρίσκομαι εδώ. Ύστερα από 3-4 χρόνια στην Ευρώπη, πάντα στόχος μου ήταν να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Για εμένα είναι ευλογία που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία»

Για τους Ντάλας Μάβερικς; «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό οργανισμό. Πέρυσι πήγαν οι Μαβερικς στους τελικούς της Δύσης και κάθε χρόνο θέλουν να βελτιώνονται . Οι νίκες αποτελούν αυτοσκοπό για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια playoff ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει».

Για παίκτες «είδωλα» γι’ αυτόν: «Μεγάλωσα στην Καλιφόρνια οπότε έβλεπα τον Κόμπι και τον Σακ. Τους έβλεπα συνέχεια. Ακολουθούσα την καριέρα τους»

Να σημειώσουμε δε πως ο Ντόρσεϊ έχει παίξει ήδη δύο αγώνες με τον νέο του σύλλογο και μάλιστα στο δεύτερο απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ ήταν εξαιρετικός έχοντας 8 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 15 λεπτά παιχνιδιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από