Με τους «σπερς» και τη «Βασίλισσα»!

Με τους «σπερς» και τη «Βασίλισσα»!

Μία ζέστη, μία κρύο για τη στήλη το ευρωπαϊκό τριήμερο, τις επιτυχίες στα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης ακολούθησε το δύσκολο βράδυ της Πέμπτης με τις επιλογές μας να μη δικαιώνονται στο Europa League!

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Μία ζέστη, μία κρύο για τη στήλη το ευρωπαϊκό τριήμερο, τις επιτυχίες στα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης ακολούθησε το δύσκολο βράδυ της Πέμπτης με τις επιλογές μας να μη δικαιώνονται στο Europa League! Στο “ΓΣΠ” περιμέναμε από τη Γιουνάιτεντ νίκη με τρία γκολ διαφορά κόντρα στην Ομόνοια με το -2.00 ασιατικό για τους φιλοξενούμενους που είχαμε επιλέξει, παρά το ότι οι Κύπριοι προηγήθηκαν με το μοναδικό τους σουτ στο πρώτο ημίχρονο οι Άγγλοι ανέτρεψαν την κατάσταση και έφτασαν στο…ουδέτερο για εμάς 3-1 στο 84′! Κι ενώ ήμαστε σε θέση να πάρουμε, τουλάχιστον, πίσω το ποντάρισμά μας, κατάφεραν σχεδόν αμέσως να δεχθούν γκολ για το 3-2, 28 τελικές έναντι 8, κλασικές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια αλλά νίκη με τη μικρότερη δυνατή διαφορά για την ομάδα του Τεν Χάαχ! Όσο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κάραμπαχ, σε GG και over 2.5 είχαμε καταλήξει, οι Αζέροι…έκαναν το χρέος τους, οι “ερυθρόλευκοι” όχι κι ας είχαν τις στιγμές τους, κερασάκι στην τούρτα το δοκάρι του Μασούρα τον οποίο είχαμε ξεχωρίσει ως σκόρερ!

Μπράιτον – Τότεναμ

Από την αγαπημένη μας Premier League κάνουμε και σήμερα την αρχή, η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της άκρως ανταγωνιστικής Μπράιτον, σέντρα στις 19:30! Από εξαιρετική εμφάνιση και 3-3 στην έδρα της Λίβερπουλ στο ντεμπούτο του Ντε Τσέρμπι στην άκρη του πάγκου τους προέρχονται οι γηπεδούχοι, ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα όταν και προηγήθηκαν με 2-0 και…λίγο ήταν, κατάφεραν παρά το ότι οι “κόκκινοι” ανέτρεψαν στη συνέχεια την κατάσταση να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά με τον απόλυτο πρωταγωνιστή του ματς Λεάντρο Τροσάρ που πέτυχε χατ τρικ! Με μοναδικό απόντα τον Μόντερ δεν αποκλείεται οι “γλάροι” να εμφανιστούν σήμερα με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας κόντρα σε μια ομάδα που είχε και παιχνίδι Champions League μεσοβδόμαδα, σε εξαιρετική κατάσταση, άκρως δημιουργικός, ο Ντάνι Γουέλμπεκ που αναλαμβάνει ολοένα και πιο…ηγετικό ρόλο!

Από την πλευρά της η Τότεναμ προέρχεται, στα του πρωταθλήματος, από την πρώτη φετινή της ήττα, 3-1 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου από την Άρσεναλ, πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την ανόητη αποβολή του Έμερσον που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες ενώ πίεζε για την ισοφάριση με το σκορ στο 2-1! Πέρα από τον τιμωρημένο Βραζιλιάνο εκτός παραμένει και ο Κουλουσέφσκι, στο 0-0 με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη οι “σπερς” έβγαλαν αντίδραση κι ας μην πήραν τη νίκη! Με το Σον να συνέρχεται, τον Κέιν στα γνωστά του στάνταρντς και τα βαριά κορμιά στην άμυνα της Μπράιτον να…ενδείκνυνται για Ριτσάρλισον, Πέρισιτς αλλά και Σεσενιόν βλέπω τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη! Η εξαιρετική εικόνα της Μπράιτον μέχρι τώρα στη σεζόν είναι όμως που με οδηγεί στην…κάλυψη, επιλέγω X2 και over 1.5, στο 1.91 η απόδοση!  

➡️ Ο Στέφανος Αβραμίδης δίνει καθημερινά προγνωστικα στο Bethome.gr!

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης

Από τη Νότια Αγγλία στην ισπανική πρωτεύουσα, η Χετάφε υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα στο “Koλισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ”! Από την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο εντός έδρας 1-1με την Οσασούνα προέρχεται η “βασίλισσα”, πολύ φτωχό για την εικόνα της το 2-1 με το οποίο επικράτησε την Τετάρτη της Σαχτάρ για το UEFA CHAMPIONS LEAGUE! Δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει στην επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε ο Καρίμ Μπενζεμά, κόντρα στους Ουκρανούς έφτασε πολλές φορές στην πηγή αλλά…νερό δεν ήπιε, τον προστατεύει ο Κάρλο Αντσελότι αφήνοντάς τον εκτός αποστολής όπως και τον Τιμπό Κουρτουά που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα στην πλάτη που τον ταλαιπωρεί! Το ευτύχημα για τους “μερένγκες” είναι ότι ο Λούκας Μόντριτς είναι έτοιμος να αγωνιστεί, πιθανότατα θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα, Ροντρίγκο και Βινίσιους δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση, από ένα γκολ κόντρα στη Σαχτάρ, απολύτως ικανοί να σηκώσουν το βάρος στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού!

Απέναντί τους οι Πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης θα έχουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 15 γκολ παθητικό, περισσότερα, 18, έχει δεχθεί μόνο  η ουραγός Έλτσε, Αραμπάρι και Σεοάνε θα μείνουν εκτός, χτύπησαν στην ήττα με 3-2 από τη Βαγιαδολίδ την προηγούμενη αγωνιστική! Δύο σερί σεζόν στραβοπατά στην έδρα της Χετάφε η Ρεάλ, φαντάζει πολύ δύσκολο, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στατιστικά, να την πατήσει τρίτη διαδοχική φορά, περιμένω αντίδραση μετά από το καμπανάκι της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική! Επιλέγω Ρεάλ -1.25 ασιατικό, στο 2.10 η απόδοση!    

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 MΠΡΑΪΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ: Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ OVER 1.5 (1.91)22:00 XΕΤΑΦΕ – ΡΕΑΛ: ΡΕΑΛ – 1.25 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (2.10)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ