Κάν’το όπως στην Ευρώπη, Βασίλη Σπανούλη!

Κάν’το όπως στην Ευρώπη, Βασίλη Σπανούλη!

Ο αγώνας του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ πάμε στοίχημα ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των περισσότερων φίλων του μπάσκετ

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σας! Πολύ καλά πήγαμε στην Ευρωλίγκα, όπου ο Ολυμπιακός και κέρδισε και έφερε και under, με πολύ καλή απόδοση (5,40), όπως και η Ρεάλ μέσα στο ΟΑΚΑ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ελληνική Λίγκα, που ξεκινά με αρκετές φιλοδοξίες, αλλά και ευχές για ποιοτικότερο μπάσκετ. Ο αγώνας του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ πάμε στοίχημα ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των περισσότερων φίλων του μπάσκετ.

Περιστέρι-ΠΑΟΚ | 1 και Over 157,5 (2,22)

Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Κι αυτό είναι δικαιολογημένο, καθώς παίζουν δυο ιστορικές ομάδες της Α1, αλλά και γιατί κάνει και το ελληνικό του ντεμπούτο ο Βασίλης Σπανούλης, που τα πήγε πολύ καλά στο… ευρωπαϊκό του, με νίκη και μάλιστα σχετικά εύκολα, επί της Μπνέι Χερτζέλια, για το BCL.

Δεν είναι τυχαία η προσμονή όλων μας γι’ αυτό το ματς, όχι μόνο για το Περιστέρι, που έχει πολύ καλή ομάδα, όπως φαίνεται, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Μια νέα ομάδα με απειρία, αλλά αθλητικότητα και ενέργεια, που μπορεί να προβληματίσει τους γηπεδούχους.

Με όπλο παίκτες όπως ο Μπίλαν και ο Ντένμον, αλλά και πλειάδα άλλων η ομάδα του Σπανούλη σαφώς και δε θέλει να αφήσει τον ΠΑΟΚ να… ελπίζει. Θα μπει δυνατά στο παιχνίδι για να εκμεταλλευθεί την αγωνιστική ανωριμότητα της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη και έχει τα φόντα για να βγάλει και νίκη και over, οπότε επιλέγουμε αυτό τον συνδυασμό, του 1 και over 157,5 σε απόδοση 2,22 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Περιστέρι – ΠΑΟΚ | 1 και over 157,5 (2,22@Stoiximan)

Περιστέρι-ΠΑΟΚ | 1 και Over 157,5 (2,22)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ