Έτοιμοι για το last dance με την Ισπανία οι Γιούλ και Φερνάντεθ

Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ, αφού κατέκτησαν την κορυφή της Euroleague, το καλοκαίρι θα δώσουν το παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο τελευταίο τους τουρνουά με την Ισπανία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης νικώντας τον Ολυμπιακό με 79-78 στον τελικό της Euroleague. Σημαντικοί στην πορεία των Μαδριλένων ήταν οι… γερόλυκοι, Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ.

Μπορεί να μην είχαν τα λεπτά συμμετοχής του παρελθόντος καθώς δεν βρίσκονται και στην πρώτη μπασκετική τους νιότη, όποτε πατούσαν όμως στο παρκέ, άλλαζαν τη ροή των αναμετρήσεων υπέρ της ομάδας του Τσους Ματέο.

Διαβάστε επίσης: Ούτε οι γιούχες δεν σταματούν τον Μπένετ: Κόβει το 50% των ξένων διαιτητών

Στα 35 του ο Γιούλ αι στα 38 του ο Ρούντι έδειξαν πως υπάρχει ακόμα δίψα για επιτυχίες και… καύσιμα στο ντεπόζιτο, ίσως και για ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά. Η σεζόν στην Ισπανία και ένας ακόμα τελικός είναι στους άμεσους στόχους των Μαδριλένων, ενώ μετά από μια σύντομη περίοδο ξεκούρασης αναμένεται να παρουσιαστούν στην προετοιμασία της Φούρια Ρόχα.

Και αυτό δεν είναι απλά φήμες ή ευσεβής πόθοι οπαδών παραγόντων ή δημοσιογράφων αλλά η πραγματικότητα η οποία ήρθε μάλιστα από το στόμα του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τους συνεχάρη για την επιτυχία τους στην Ευρωλίγκα. Το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι όταν τους μίλησα, ο Σέρχιο και ο Ρούντι μου είπαν από κοινού: θα σας δούμε το καλοκαίρι! Η αφοσίωση τους είναι μοναδική».

Βάσει ηλικίας και των ταλαιπωρημένων τους κορμιών από αρκετούς τραυματισμούς, αυτό θα είναι το τελευταίο τους τουρνουά με την αγαπημένη τους Ισπανία με την οποία o 35χρονος γκαρντ κατέκτησε 7 μετάλλια και ο 38χρονος φόργουορντ 11 μετάλλια σε Eurobasket, Παγκόσμια Κύπελλα και Ολυμπιακούς αγώνες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από