Με Μπογκντάνοβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Σερβία

Με Μπογκντάνοβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Σερβία

Πολύ σημαντική επιστροφή για τη Σερβία που θα μπορεί να υπολογίζει ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου στις υπηρεσίες του ΝΒΑερ Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Πολύ καλά νέα για την Σερβία. Μια χώρα που έχει πολύ ταλέντο, αλλά περιμένει με αγωνία το πως θα εξελιχθεί η σεζόν στο ΝΒΑ για να δει αν δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια της οι Μπογκντάνοβιτς και Γιόκιτς θα δώσουν το παρών στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως φαίνεται τα νέα είναι καλά καθώς ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα δώσει κανονικά το παρών στη διοργάνωση με την εθνική της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: Τέλος εποχής για Μπακς και Αντετοκούνμπο; Οι τρεις πιθανοί προορισμοί του το καλοκαίρι του 2024

Η σεζόν του 30χρονου σούτινγκ γκαρντ στο NBA τελείωσε με τον αποκλεισμό των Χοκς από τη συνέχεια των playoffs από τους Σέλτικς, με τον παίκτη να προλαβαίνει να ξεκουραστεί από μια μαραθώνια σεζόν στις ΗΠΑ και να θέσει στη διάθεση του κόουτς Σβέτισλαβ Πέσιτς τις υπηρεσίες του.

«Μίλησα με τον προπονητή (Πέσιτς). Αν η υγεία μου το επιτρέψει, η παρουσία μου και η απόδοσή μου στην Εθνική Σερβίας δεν τίθεται εν αμφιβόλω. Μιλήσαμε για όλα αυτά. Είμαι εδώ…», είχε πει πριν τρεις εβδομάδες και πλέον έκανε τα λεγόμενά του πράξη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπογκντάνοβιτς είχε χάσει το EuroBasket του 2022 λόγω ενός χειρουργείου στο γόνατο, ενώ την τελευταία φορά που συμμετείχε σε τουρνουά με τη Σερβία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 ήταν απολαυστικός παίζοντας σε 8 ματς, 28 λεπτά κατά μέσο όρο με συνεισφορά 22.9π (53% στα τρίποντα), 3.3 ριμπ, 3.1 ασίστ και 1.1 κλέψιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ