Τα… γυρίζει ο Μπανκέρο σχετικά με την εθνική Ιταλίας

Τα… γυρίζει ο Μπανκέρο σχετικά με την εθνική Ιταλίας

Πρόβλημα προκύπτει στην Εθνική Ιταλίας σχετικά με τη συμμετοχή του Πάολο Μπανκέρο ενόψει του επερχόμενου Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπασκετ.

Ο Πάολο Μπανκέρο είναι ένας από τους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους στο ΝΒΑ έχοντας μέσο όρο 20 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ σε 33.8 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 72 παιχνιδιών στα οποία έλαβε μέρος.

Έχοντας λοιπόν και ιταλικό διαβατήριο ο 20χρονος γκαρντ, γρήγορα προέκυψε η κουβέντα για το κατά πόσο θα ενίσχυε την εθνική Ιταλίας για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ αλλα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η ιταλική Ομοσπονδία κίνησε τις διαδικασίες και έστειλε πρόσκληση στον Μπανκέρο, με τον παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ ωστόσο να μην απαντά…

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα με Σίνγκλετον: Υποβάλλεται σε επέμβαση – «Έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής»

Την κατάσταση έσπευσε να διαλευκάνει ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι αναφέροντας σχετικά στη σελίδα Sportando: «Ο Μπανκέρο έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Αν δεν είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού», προσπαθώντας να αποσυμπιέσει την κατάσταση.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί και κάνουν λόγω για σκέψεις του Μπανκέρο να ενταχθεί τελικά στην Team USA (ως κάτοχος διπλού διαβατηρίου) και όχι στην Ιταλία, κάτι που αναμένεται να φανεί στο άμεσο μέλλον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ