«Σουηδία» το πρωινό του ΑΝΤ-1: Με 35άρα ο Λιάγκας – Με νεαρό επιχειρηματία σε prive χθες η Σκορδά (pics)

Μια.. .ευτυχισμένη οικογένεια στο πρωινό του ΑΝΤ-1. Ειδικά τώρα που τα νούμερα ανεβαίνουν

«Να χαίρεσαι με τις χαρές των άλλων». Έτσι δεν έλεγαν οι γιαγιάδες κάποτε στα εγγόνια τους. Και έτσι είναι και το σωστό. Γιατί ο χρόνος περνάει και πρέπει να περνάμε καλά. Όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ζευγάρι στη ζωή πολλά χρόνια με οικογένεια και παιδιά. Ο καθένας όμως πλέον φαίνεται πως έχει βρει τον δρόμο του στα προσωπικά του, μετά το διαζύγιο.

Συνεχίζουν μαζί στη δουλειά και μάλιστα με τα νούμερα της τηλεθέασης βελτιωμένα τις τελευταίες ημέρες. Πλέον όμως είναι για τα καλά… χώρια στα ερωτικά τους. Και το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών το επιβεβαιώνουν.

Και μιας και προηγούνται οι κυρίες; Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιου στη ζωή της με νεαρό Έλληνα επιχειρηματία.

Μάλιστα δεν γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων μόνη της. Ο νεαρός επιχειρηματίας που βρίσκεται πολύ κοντά της το τελευταίο διάστημα, σχεδίασε και προσκάλεσε την Φαίη Σκορδά σε ένα ειδυλλιακό και prive δείπνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του koolnews.gr.

Και ο Λιάγκας; Στα σύννεφα όπως φαίνεται. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», μια νεαρή γυναίκα έχει… πάρει το μυαλό του. Πρόκειται για μια καλλονή γύρω στα 35, η οποία παρά τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή, εν τέλει ενέδωσε στις πιέσεις του δημοσιογράφου και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι.

Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, δεν το κρύβουν. Ο Λιάγκας δεν επιθυμούσε ιδιαίτερα τη δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής, που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, όταν και γνωρίστηκαν σε μια κοινή παρέα. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, απέφευγε να απαντήσει, όταν τον ρωτούσαν σχετικά.

Φαίνεται, όμως, ότι οι δυο τους δεν μπορούν άλλο να το κρύβουν. Το ειδύλλιό τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και φαίνονται αποφασισμένοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Βρες μπας και είμαστε μπροστά σε εξελίξεις;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από