Σκορδά σε Φιλίνη: «Γιατί με προκαλείς και συνεχίζεις τη συζήτηση;» – Έξαλλη η ηθοποιός

Σκορδά σε Φιλίνη: «Γιατί με προκαλείς και συνεχίζεις τη συζήτηση;» – Έξαλλη η ηθοποιός

Η Φαίη Σκορδά λίγο έλειψε να έρθει σε σύγκρουση με την Ελένη Φιλίνη on air.

Η Φαίη Σκορδά λίγο έλειψε να έρθει σε σύγκρουση με την Ελένη Φιλίνη on air.

Ο λόγος; Ο Παύλος Χαϊκάλης και ο σάλος που έγινε με την παράσταση στην Κύπρο που για λόγους υγείας τελικά η ηθοποιός δεν συμμετείχε.

eleni filini proino xaikalis

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» αναφέρθηκαν στον Παύλο Χαϊκάλη και η ένταση ανέβηκε. «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».eleni filini proino xaikalis liagkas

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

eleni filini proino xaikalis skorda

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε. Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;», είπε η ηθοποιός ενοχλημένη.

Όταν η συζήτηση πήγε στον Παύλο Χαϊκάλη και στις δηλώσεις του για την αστρολογία η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε με την ηθοποιό; «Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», είπε η παρουσιάστρια  με την Ελένη Φιλίνη να εκνευρίζεται: «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ