Αυτιάς σε Κωνσταντινέα : Πού νομίζεις ότι είσαι, στον φούρνο σου; (vid)

Η τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιού διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, και της δημάρχου Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ιωάννας Κριεκούκη, ήταν έντονη και παρενέβη ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς βγήκε εκτός εαυτού, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, και θέλοντας να συντονίσει τη συζήτηση που μονοπώλησε ο Πέτρος Κωνσταντινέας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), του είπε: «Πού νομίζεις ότι είσαι, στον φούρνο σου;».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ του Πέτρου Κωνσταντινέα και της δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ιωάννας Κριεκούκη, όσον αφορά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Καλημέρα», προσπάθησε να διακόψει για διαφημίσεις αλλά οι παρεμβάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεχείς.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Αυτιάς τού είπε: «Κύριε Κωνσταντινέα, θες να σου δώσω το μικρόφωνο να κάνεις εκπομπή; Επειδή παλιά, άκου παλικάρι μου, εσύ κρατούσες σφυρίχτρα και έπαιζες στα ντέρμπι. Λοιπόν, κάτσε στη σφυρίχτρα, να κάνω εκπομπή. Ήπιες τίποτα; Πού νομίζεις ότι είσαι, στον φούρνο σου; Περίμενε! Παναγία μου, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tbr11rpI8Ac

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από