Δεν έχει ξαναγίνει: Δέκα αποβολές στον τελικό Κυπέλλου Αργεντινής Μπόκα – Ράσινγκ (vids)

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά... δέκα παίκτες δέχτηκαν κόκκινη κάρτα στον τελικό του Κυπέλλου Αργεντινής ανάμεσα στην Μπόκα και την Ράσινγκ.

Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του ποδοσφαίρου, στην χώρα του Μέσι και του Μαραντόνα συνέβη κάτι που δεν έχει προηγούμενο…

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στον τελικό του Κυπέλλου Αργεντινής ανάμεσα σε Μπόκα και Ράσινγκ ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… δέκα παίκτες αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα στην διάρκεια της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα επτά αποβολές είχαμε για την Μποκά και τρεις για την Ράσινγκ.

Διαβάστε επίσης: «Φούσκωσαν» τα ταμεία της Σάκκαρη: Το χρηματικό έπαθλο από το WTA Finals

Το Κύπελλο κατέκτησε τελικά η ομάδα του Φερνάντο Γκάγκο παίρνοντας τον αγώνα στην παράταση με 2-1 σε ένα ματς που έμεινε στην ιστορία.

Τον χορό των αποβολών άνοιξαν οι Σεμπάστιαν Βίγια και Γιόχαν Καρμπονέρο, οι οποίοι αποβλήθηκαν σε κανονική διάρκεια αγώνα με την τρίτη αποβολή να έρχεται στο 100′ και να καταλογίζεται στον Άλαν Βαρέλα, παίκτη της ομάδας του Μπουένο Άιρες.

Το νικητήριο γκολ για την Ράσινγκ πέτυχε στο 118′ ο Κάρλος Αλκαράθ και έπειτα… το χάος. Ο Φακούντο Τέγιο απέβαλε από το παιχνίδι ακόμα έπειτα από συμπλοκή επτά ποδοσφαιριστές, πέντε από την Μποκά τους Αντβίνκουλα,  Σαμπράνο, Γκονζάλες,  Φάμπρα  και Μπενεντέτο και δύο από την Ράσινγκ Αλκαράθ  και Σαμπέγιος.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από