«Πάει στην Κάρντιφ δανεικός ο Μπόουλερ»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να δώσει δανεικό τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Τζος Μπόουλερ στην Κάρντιφ

Ο Τζος Μπόουλερ φαίνεται πως βρίσκει τον νέο σταθμό της καριέρας του στην Ουαλία και πιο συγκεκριμένα με την φανέλα της Κάρντιφ.

Και αυτό διότι αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα δοθεί δανεικός στην ομάδα της Κάρντιφ από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Άγγλος στην επιστροφή του την περασμένη σεζόν στην Μπλάκπουλ έκανε 25 συμμετοχές, σημείωσε 4 γκολ και έδωσε 2 ασίστ. Η ομάδα του βέβαια δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και να γυρίσει πίσω στην Νότιγχαμ Φόρεστ στην οποία και ανήκει.

Ο Μπόουλερ όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κούπερ και έτσι η ομάδα του σκοπεύει να τον δώσει ξανά δανεικό. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξε και η Στόουκ Σίτι, όμως η Κάρντιφ φαίνεται πως έχει πάρει το προβάδισμα στην σχετική μονομαχία.

Στον Πειραιά ο Μπόουλερ είχε έρθει τον Σεπτέμβριο του 2022 και είχε μείνει μέχρι τον Ιανουάριο. Σε αυτό το διάστημα έκανε 7 συμμετοχές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από