Συναγερμός στην Ντνίπρο: «Οκτώ παίκτες υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην Αθήνα»

Συναγερμός στην Ντνίπρο: «Οκτώ παίκτες υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην Αθήνα»

Σύμφωνα με ουκρανικό δημοσίευμα μέλη της αποστολής και ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην Αθήνα. Έντονη δυσαρέσκεια για τις οργανωτικές συνθήκες.

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Ντνίπρο για τη φιλοξενία που έχουν δεχθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, ενώ κατά τη διάρκεια της διανυκτέρευσής τους εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία 15 άτομα της αποστολής της Ντνίπρο, οκτώ εκ των οποίων είναι ποδοσφαιριστές, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, ενώ υπάρχουν και τεράστια παράπονα για τις οργανωτικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν στην Ισπανία: «Ανέβασε την προσφορά του για Ναν ο Ολυμπιακός»

Όλα αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται στην πλευρά των Ουκρανών, λίγο πριν την δεύτερη αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους «Πράσινους» να έχουν ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, μετά την νίκη με 3-1 σε ουδέτερη έδρα στη Σλοβακία, στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ Βολοντίμιρ Ζβερόβ αναφέρει χαρακτηριστικά, πως οι οκτώ ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση (1/8, 20:30) στη «Λεωφόρο», αφού είναι εξουθενωμένοι από την βραδινή τους ταλαιπωρία.

Συμπτώματα σύμφωνα με τον Ουκρανό ρεπόρτερ παρουσιάζουν και άτομα της ομάδας που δεν δείπνησαν μαζί με όλους τους υπόλοιπους, αλλά ήπιαν μόνο νερό και έφαγαν μπανάνες που είχε αφήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου στην υποδοχή και για ότι άλλο χρειάστηκαν κατευθύνθηκαν σε κοντινό σουπερμάρκετ για να το προμηθευτούν.

Σαν να μην έφτανε η ταλαιπωρία με την υγεία τους, η ομάδα της Ντνίπρο είχε να αντιμετωπίσει και τις άσχημες οργανωτικές συνθήκες που υπήρχαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εκεί οπού δεν υπήρχαν… πετσέτες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ενώ το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο ξενοδοχείο μετά την προπόνηση καθυστέρησε αρχικά μισή ώρα και στη συνέχεια θεωρούν πως άσκοπα περιφερόταν στην Αθήνα, αντί να πάει από τον πιο κοντινό δρόμο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ