«Δυνατά για Γουίλιαν Χοσέ ο Ολυμπιακός» (vids)

«Δυνατά για Γουίλιαν Χοσέ ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του επιθετικού της Ρεάλ Μπέτις, Γουίλιαν Χοσέ, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Ποιος είναι ο 31χρονος στράικερ...

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού και μάλιστα άμεσα και ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι ο Γουίλιαν Χοσέ της Ρεάλ Μπέτις. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 31χρονο στράικερ των «βερδιμπλάνκος» και σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ έχουν μπει γερά στη «μάχη» της απόκτησης του.

Ο Γουίλιαν Χοσέ είχε ακουστεί ξανά στο ξεκίνημα του καλοκαιριού για τους Πειραιώτες και το όνομα του επανήλθε στο προσκήνιο, με την Μπέτις να έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Estadio Deportivo», η Μπέτις ζητάει 8.000.000 ευρώ για την πώληση του Χοσέ, αλλά το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι ο δανεισμός και είναι ανοιχτή σε αυτό, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις ομάδες που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες. Ένας από τους λόγους φυσικά είναι ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη, αφού ήταν εκείνος που τον είχε πάρει στην ομάδα, πριν αναλάβει στους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Αλμερία και η Λας Πάλμας έκαναν ήδη την πρώτη κίνηση τους για τον παίκτη, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ιταλία και από τη Βραζιλία. Από το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Βραζιλιάνος έχει προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, όπως και ότι «τον έχουν βολιδοσκοπήσει ομάδα της Ελλάδας και σύλλογοι της Βραζιλίας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουίλιαν Χοσέ είναι Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπέτις μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 6.000.000 ευρώ και η Μπέτις είχε αποκτήσει τον 31χρονο στράικερ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ το περασμένο καλοκαίρι αντί 10.000.000 ευρώ.

Πέρσι είχε 39 συμμετοχές, έξι τέρματα και μία ασίστ την περασμένη περίοδο, ενώ πρόπερσι είχε κάνει εξαιρετική σεζόν έχοντας 44 αγώνες, 11 γκολ και 5 ασίστ. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο έμπειρος Βραζιλιάνος έχει περάσει και από τη Γουλβς ως δανεικός από την Μπέτις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ