Ρεάλ Μαδρίτης: Στους «Μερένχες» μέχρι το 2028 ο Ροντρίγκο! (Pic)

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βινίσιους, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ροντρίγκο ως το 2028.

Πριν λίγες μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με τον Βινίσιους έως το 2027. Σειρά σήμερα πήρε, ο έτερος Βραζιλιάνος εξτρέμ της «Βασίλισσας», Ροντρίγκο.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2028 (το προηγούμενο έληγε το 2025), με τη Ρεάλ να βάζει την αστρονομική ρήτρα του 1 δισ. ευρώ σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να τον αγοράσει. Με αυτό το τρόπο, η Κυπελλούχος Ισπανίας «έδεσε» έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στον οποίο θα βασιστεί τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει το τρόπαιο της Χρυσής Μπάλας και… από τι είναι φτιαγμένο;

Ο Ροντρίγκο αποτελεί μέλος των «Μπλάνκος» από το καλοκαίρι του 2018, όταν η Ρεάλ των αγόρασε από τη Σάντος για 45 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά τα χρόνια ο Βραζιλιάνος έχει πανηγυρίσει 8 τίτλους, μεταξύ των οποίων 1 Champions League και 2 Πρωταθλήματα Ισπανίας, ενώ έχει καθιερωθεί και στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Φέτος, ο Ροντρίγκο έχει παίξει σε 14 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από