Νάπολι – Ίντερ 0-1: Σήκωσε το Σούπερ Καπ με «λυτρωτή» Λαουτάρο

Ένα γκολ του Λαουτάρο στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να δώσει στην Ίντερ το Σούπερ Καπ με 1-0 επί της Νάπολι που έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σιμεόνε από το 60'.

Στην Ίντερ η πρώτη κούπα της σεζόν στην Ιταλία! Χάρη σε ένα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «νερατζούρι» νίκησαν με 1-0 τη Νάπολι και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ στο Ριάντ. Από το 60′ με δέκα παίκτες έπαιζαν οι «παρτενοπέι» λόγω αποβολής του Σιμεόνε και δεν άντεξαν στην πίεση της ομάδας του Ιντζάγκι.

Η Ίντερ κυριάρχησε από το ξεκίνημα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να τα σκοράρει, αλλά οι Ντιμάρκο, Τσαλχάνογλου και Λαουτάρο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο τελευταίος βέβαια σκόραρε στο 38′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 85-80: Πήγε για την τεράστια ανατροπή αλλά το έχασε ο Γκος…

Στο 51′ με τον Κβαρατσχέλια απείλησε για πρώτη φορά η Νάπολι και εννιά λεπτά μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σιμεόνε. Η Ίντερ πίεσε ασφυκτικά για το γκολ με παίκτη παραπάνω, έχασε μεγάλες ευκαιρίες κυρίως με τον Τουράμ και βρήκε τελικά το γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παβάρ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λαουτάρο από την καρδιά της προβολής έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν το 21ο γκολ στη σεζόν για τον αρχηγό της Ίντερ που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του.

Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ζέσους, Ματσόκι (74’ Ρουί), Ραχμάνι, Λομπότκα, Καγιούστε (74’ Ραζπαντόρι), Πολιτάνο (70’ Λίντστρεμ), Τζέρμπιν (58’ Έστιγκορντ), Κβαρατσχέλια (70’ Γκαετάνο), Σιμεόνε

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ντιμάρκο (81’ Σάντσες), Ντε Φράι (62’ Κάρλος Αουγούστο), Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαρέλα (62’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Τουράμ (81’ Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες (90+3’ Μπίσεκ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από