Ο Παλάσιος «λύτρωσε» την Λεβερκούζεν στο 94′ (1-0) – Στραβοπάτημα για Λειψία (0-1)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παλάσιος η Λεβερκούζεν έφυγε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Άουσμπουργκ, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Άιντραχτ πέρασε νικηφόρα από τη Λειψία.

Αν και τα χρειάστηκε τελικά η Λεβερκούζεν το έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει το 2023…

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παλάσιος η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έφυγε νικηφόρα από την έδρα της Άουσμπουργκ παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Στο πρώτο μέρος η Λεβερκούζεν ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της, ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις όποιες καλές στιγμές δημιούργησε μπροστά από τα καρέ των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για Ταβάρες, Χεζόνια: «Τόσο πολύ φοβάστε και βάζετε τη Marca να γράφει αρλούμπες;»

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με το παιχνίδι να μεταφέρεται στην περιοχή της Άουσμπουργκ. Τελικά την λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Παλάσιος με ωραίο πλασέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πισωγύρισμα για την Λειψία

Τι και αν κατάφερε να δημιουργήσει 30 τελικές; Τελικά η Λειψία κατάφερε (γιατί πέρι κατορθώματος πρόκειται) να γνωρίσει την ήττα εντός έδρας με 1-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κνάουφ στο 7ο λεπτό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεν, Γκουβελέουβ, Εμπαμπού, Ουντουοκάι, Ιάγο, Γένσεν (80’ Ένχελς), Ρετζμπετσάι (88’ Γκάμνι), Ντορς, Βάργκας (62’ Μάιερ), Ντεμίροβιτς (80’ Μπέλιο), Τίετς (80’ Μίχελ)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Γριμάλδο, Χικαπιέ, Φριμπόνγκ, Στάνισιτς, Τζάκα, Χόφμαν, Άντριχ, Παλάσιος, Σικ, Χλόζεκ (62’ Βιρτς).

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Μπάγερν – Χοφενχάιμ 3-0
Φράιμπουργκ – Ουνιόν 0-0
Μάιντς – Βόλφσμπουργκ 1-1
Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 0-1
Λειψία – Άιντραχτ 0-1
Κολωνία – Χαϊντενχάιμ 1-1
13/01 19:30 Ντάρμστατ – Ντόρτμουντ
14/01 16:30 Μπόχουμ – Βέρντερ
14/01 18:30 Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από