Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 3-0: Ξέσπασαν οι Βαυαροί και παραμένουν στο κυνήγι της Λεβερκούζεν

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 3-0: Ξέσπασαν οι Βαυαροί και παραμένουν στο κυνήγι της Λεβερκούζεν

Η Μπάγερν νίκησε εύκολα με 3-0 την Στουτγκάρδη, άφησε πίσω της τον διασυρμό από την Άιντραχτ και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς από τη Λεβερκούζεν έχοντας και ματς λιγότερο.

Πριν από τη σέντρα στο Μόναχο, Μπάγερν και Στουτγκάρδη είχαν διαφορά ενός βαθμού και το παιχνίδι θεωρητικά ήταν ντέρμπι. Μετά τη σέντρα όμως, οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι, διέλυσαν με 3-0 την αντίπαλό τους και έμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, έχοντας και ματς λιγότερο.

Η Μπάγερν πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέτρησε το ένα (Κέιν στο 2′), «καθάρισε» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με το δεύτερο γκολ του Άγγλου επιθετικού και του Κιμ Μιν-Γιάε στο 63′. Ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός είχε σκοράρει και στο 25′, αλλά το γκολ δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR, όπως συνέβη και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το τέρμα του Μίλερ.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0: «Όρθιοι» στο Άνφιλντ οι «κόκκινοι διάβολοι»

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κιμ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (89′ Κρέτσιγκ), Γκερέιρο, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Μίλερ (83’ Τσούπο Μοτίνγκ), Μουσιάλα (83’ Τελ), Σανέ, Κέιν

Στουτγκάρδη: Νίμπελ, Αντόν (59’ Ρουόλ), Μιγιό (59’ Λέβελινγκ), Φάγκνομαν (83’ Στεργίου), Στίλερ, Μίτελστεντ, Ζαγκαντού, Καρατσόρ, Ουντάβ (77’ Τζέονγκ), Γκιρασί, Φιούριχ (59’ Σίλας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ