Μπάγερ Λεβερκούζεν –  Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αλόνσο

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αλόνσο

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν σαρωτική απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης την οποία και... σκόρπισε με 3-0 επιστρέφοντας έτσι προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο με τις «ασπιρίνες» να επικρατούν με το άνετο 3-0 εντός έδρας επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga, επιστρέφοντας έτσι στα τρίποντα έπειτα από δύο σερί ανεπιτυχής αποτελέσματα.

Ο Βίκτορ Μπονιφεϊς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 14′, έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με την Λεβερκούζεν παραμένει το «αφεντικό» της αναμέτρησης φτάνοντας στο άνετο 3-0 χάρη στα γκολ των Τζέρεμπι Φρίμπονγκ και Φλόριαν Βιρτς.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0: «Όρθιοι» στο Άνφιλντ οι «κόκκινοι διάβολοι»

ΜΠΑΓΕΡ: Χραντέτσκι, Γριμάλδο, Φριμπόνγκ (83’ Τέλα), Τα, Κοσουνού, Τζάκα, Χόφμαν (82’ Χλόζεκ), Παλάσιος (83’ Χινκαπιέ), Βιρτς (87’ Αμίρι), Μπονιφέις (72’ Σικ)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Μπούτα, Κοχ (64’ Σμόλτσιτς), Ενκουνκού, Πάτσο, Γκέτσε (64’ Σκιρί), Εμπιμπέ (72’ Χάουγκε), Σαϊμπί (83’ Ενγκακάμ), Λάρσον (73’ Μπάουμ), Κνάουφ.

Νωρίτερα η Φράιμπουργκ «καθάρισε» με 2-0 την Κολωνία χάρη σε γκολ των Γκρέγκοριτς (72′) και Σάλαϊ (90’+5′), με την αποβολή του Σαμπότ στο 68′ να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς μέχρι τότε οι «τράγοι» κρατούσαν σχετικά άνετα το μηδέν στην άμυνά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ