Play-Offs – Τα τελευταία εισιτήρια για τους «χρυσοφόρους» ομίλους (vids)

Τα play-offs του Champions League ολοκληρώνονται απόψε (22:00) με τρεις ομάδες να ψάχνουν τα τελευταία εισιτήρια για να μπουν στην κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (26/8, 19:00). Η Σέριφ Τίρασπολ που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και δύο αμφίρροπες μονομαχίες.

Τα play-offs του Champions League ολοκληρώνονται απόψε στις 22:00, με τρία εισιτήρια να ψάχνουν κάτοχο ώστε να συμπληρωθεί το… παζλ των ομίλων της διοργάνωσης, με την κλήρωση να πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 19:00 (MEGA).

Ήδη από χτες (24/8), Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε έκλεισαν θέση για τους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Η Μπενφίκα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με τις καθοριστικές του επεμβάσεις, έμεινε όρθια (0-0) κόντρα στην Αϊντχόφεν και χάρη στο 2-1 του πρώτου ματς στην Πορτογαλία, πήρε την πρόκριση και έκανε… το χατίρι στον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι η πορτογαλική ομάδα έχει ψηλότερη βαθμολογία στο UEFA Ranking και αν συνέχιζε στο Europa League, θα δυσκόλευε κι άλλο το έργο των Πειραιωτών να βρεθούν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας.

Η Γιουνγκ Μπόις θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της, καθώς νίκησε τη Φερεντσβάρος με 3-2 εκτός έδρας (όπως είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι). Στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς πήρε τη νίκη κόντρα στη Μάλμε με 2-1, όχι όμως και την πρόκριση, καθώς οι Σουηδοί είχαν νικήσει 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, και έτσι πήραν εκείνοι το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ραντεβού με την ιστορία για τη Σέριφ, ανοιχτή η πρόκριση για Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ και Σαχτάρ – Μονακό 

Έξι ομάδες διεκδικούν τα τρία τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους απόψε στις 22:00.

Η… ελληνική Σερίφ Τίρασπολ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία με την πρώτη της συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, καθώς μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μοιάζει απίθανο να αποκλειστεί.

Στο Ντόνετσκ η Σαχτάρ υποδέχεται τη Μονακό, με τους Ουκρανούς να φεύγουν με ένα πολύτιμο προβάδισμα από το «Louis II», επικρατώντας με 1-0 των Γάλλων, ενώ η Μπρόντμπι φιλοξενεί τη Σάλτσμπουργκ, με τους Αυστριακούς να κερδίζουν στο πρώτο ματς με 2-1 και να έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα και το αποψινό πρόγραμμα των play-offs:

Φερεντσβάρος –Γιουνγκ Μπόις 2-3 (2-3)
Αϊντχόφεν – Μπενφίκα 0-0 (1-2)
Λουντογκόρετς – Μαλμε 2-1 (0-2)

Τετάρτη (25/08)

Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ (1-2)
Σαχτάρ Ντόνετσκ- Μονακό (1-0)
Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Σέριφ Τίρασπολ (0-3)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από