Ο Βλαχοδήμος έστειλε τη Μπενφίκα στους ομίλους – Πρόκριση για Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε (vids)

Ο Βλαχοδήμος έστειλε τη Μπενφίκα στους ομίλους – Πρόκριση για Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε (vids)

Η Μπενφίκα προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League χάρη σε τρομερή εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου που κράτησε το 0-0 με την Αϊντχόφεν - Πρόκριση στους ομίλους για τη Γιουνγκ Μπόις που επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Φερεντσβάρος και για τη Μάλμε, παρά την ήττα της με 2-1 από τη Λουντογκόρετς.

Την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League πανηγύρισε η Μπενφίκα!

Οι Πορτογάλοι υπερασπίστηκαν το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν και με φοβερή εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις, κράτησε το 0-0 στον επαναληπτικό και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αϊντχόφεν: Ντρόμελ, Μουενέ (89’ Τομάς), Ραμάλιο, Μποσκάλι (70’ Ομπίσπο), Μαξ (89’ Τέζε), Γκέτσε, Σανγκαρέ, Φαν Χίνκελ (70’ Μπρούμα), Μαντουεκέ (70’ Φέρτεσεν), Ζάχαβι, Γκακπό.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Μοράτο, Βερίσιμο, Οταμέντι, Ζιλμπέρτο (61’ Αλμέιδα), Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο (74’ Έβερτον), Γριμάλδο, Ράφα Σίλβα (74’ Μεϊτέ), Τααράμπ (54’ Φερόνχεν), Γιάρεμτσουκ (61’ Ράμος)

Στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της βρίσκεται η Γιουνγκ Μπόις, η οποία επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Φερεντσβάρος (όπως είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι).

Ο Τσέζινγκερ άνοιξε το σκορ για τους Ελβετούς στο 3′, με τους Ούγγρους να ισοφαρίζουν στο 18′ με τον Βινκό, για να έρθει ο Μαέ και να κάνει το 2-1 για τη Φερεντσβάρος. Ωστόσο, η Γιουνγκ Μπόις γύρισε την κατάσταση. Στο 56′ ο Φάσναχτ έκανε το 2-2 και ο Μαμπιμπι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Βινγκό, Μπλάζιτς, Κοβάτσεβιτς, Τσίβιτς, Σομάλια (86’ Μακ), Λαϊντουνί, Ζαχάριασεν (76’ Λόντσαρ), Ουζούνι, Μπολί (71’ Ζουμπκόβ), Μαέ.

Γιουνγκ Μπόις: Φον Μπαλμόους, Γκαρσία, Τσέζινγκερ, Καμαρά, Μασέιρας, Μάρτινς, Σιέρο (63’ Αεμπίσερ), Φάσναχτ, Ενγκαμελέ, Ελία (85’ Λάουπερ), Σιμπατσέ (85’ Μαμπιμπί)

Τέλος, «γλυκιά» ήττα γνώρισε η Μάλμε με 2-1 εκτός έδρας από τη Λουντογκόρετς, ωστόσο χάρη στο 2-0 του πρώτου ματς στη Σουηδία, κατάφερε να «κλειδώσει» κι εκείνη με τη σειρά της την πρόκριση στους ομίλους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νεντιάλκοφ στο 10′, με τον Μπιρμάντσεβιτς να ισοφαρίζει στο 42′. Ο Σωτηρίου με εκτέλεση πέναλτι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία όμως δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, με τους Σουηδούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση.

Λουντογκόρετς: Κάλινα, Ικοκό (46’ Σισίνιο), Πλαστούν, Βερντόν (63’ Σα), Νεντιάλκοφ, Κάουλι (31’ Γιάνκοφ), Μπαντζί (46’ Σαντάνα), Γκονσάλβες, Βάντερσον (74’ Τσιμπότα), Ντεσπότοφ, Σωτηρίου

Μάλμε: Νταλίν (39’ Ντιαβαρά), Μπρόρσον, Νίλσεν, Λεβίτσκι (90+2’ Ρακίπ), Αχμέντοντζιτς, Κρίστιανσεν, Ινοσέντ, Μπιρμάντσεβιτς, Ρικς, Τσόλακ (90+2’ Αμπουμπακάρι), Μπεργκέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ