Σάλος στην Αγγλία με τα 30 δευτερόλεπτα του ενός λεπτού σιγή στο «Άνφιλντ» και τη γιούχα κατά της Βασίλισσας (vids)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση μιας μικρής μερίδας οπαδών της Λίβερπουλ να γιουχάρει τη Βασίλισσα Ελισάβετ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης των «κόκκινων» με τον Άγιαξ.

Είχε συζητηθεί να μην διεξαχθούν τα περισσότερα παιχνίδια των αγγλικών ομάδων ώστε να τιμηθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά τον θάνατο της την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, μετά από συζητήσεις και με τις αστυνομικές δυνάμεις, αποφασίστηκε πως θα μόνο το ματς της Άρσεναλ με την PSV δεν θα διεξαχθεί αυτήν την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Συμπληρώνεται το «παζλ» των ημιτελικών

Το Λίβερπουλ – Άγιαξ ήταν εν τέλει και αυτό που θα άνοιγε τον… χορό των Άγγλων αυτήν την εβδομάδα στην Ευρώπη και αναμενόμενα όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στο «Άνφιλντ».

Μια μικρή μερίδα από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ αποφάσισε να μην τιμήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Πως; Γιουχάροντας κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγή.

Την ώρα που οι περισσότεροι σιώπησαν για να τιμήσουν την Ελισάβετ, ακούστηκαν μερικές φωνές εντός του γηπέδου. Τα σχόλια των οπαδών ανάγκασαν και τον διαιτητή του αγώνα να μην κρατήσει ένα λεπτό, καθώς το τελετουργικό τις σιγής έληξε άδοξα στα 30 δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από