Συμπληρώνεται το «παζλ» των ημιτελικών

Συμπληρώνεται το «παζλ» των ημιτελικών

Τέσσερις ομάδες για δύο εισιτήρια, με το «παζλ» των ημιτελικών του Eurobasket να ολοκληρώνονται σήμερα από τα ζευγάρια Γαλλία - Ιταλία και Σλοβενία - Πολωνία.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Eurobasket.

Μετά και τα χθεσινά παιχνίδια και τις προκρίσεις των Ισπανών και των Γερμανών απέναντι σε Φινλανδία και Ελλάδα, σειρά παίρνουν οι τέσσερις ομάδες της άλλης πλευράς του ταμπλό.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Σλοβένοι και οι Πολωνοί θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην ημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Βγήκαν τα φαντάσματα μετά την ήττα της Εθνικής – Προκλητικός Αναστόπουλος: «Ο Βασιλακόπουλος φταίει…» (pics)

Μπορεί η Γαλλία να τα… χρειάστηκε και να «φλέρταρε» σοβαρά με τον αποκλεισμό, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί απέναντι στους Τούρκους που «αυτοκτόνησαν». Με ήρωα τον Ρούντι Γκομπέρ προκρίθηκαν και θα αντιμετωπίσουν σήμερα (18:15, ΕΡΤ1) οι οποίοι στη φάση των «16» έριξαν τη «βόμβα» της χρονιάς, αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί, τη Σερβία του Γιόκιτς.

Στο άλλο ζευγάρι, το βράδυ (21:30) η Σλοβενία μοιάζει να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Με τον Λούκα Ντόντσιτς σε ρόλο ηγέτη, οι Σλοβένοι θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και ευελπιστούν να μην πέσουν θύμα κάποιας έκπληξης.

Οι Πολωνοί από την πλευρά τους κάνουν ένα εξαιρετικό τουρνουά και μάλιστα προκρίθηκαν στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ