Ετσι «κατεβάζει» τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς

Αυτή είναι η εντεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπράγκα.

«Τελικός» στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον Παναθηναϊκό. Και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «κατεβάζει» τους «πρασίνους» με δυο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής τοποθέτησε στην ενδεκάδα τους Μπερνάρ – Ιωαννίδη και άφησε στον πάγκο τόσο τον Σπόραρ όσο και τον Τζούρισιτς.

Διαβάστε επίσης: Ο «πύργος» και οι τρεις «αξιωματικοί» στην σκακιέρα του Ιτούδη που πάει για… ματ στους Νεοζηλανδούς

Την εστία του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα θα υπερασπιστεί ο Μπρινιόλι, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μάγκνουσον και Βαγιαννίδης.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή παίρνουν θέση οι Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ, στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Μαντσίνι, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή της πράσινης επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Με Τζαλό και Όρτα παρατάσσεται η Μπράγκα

Με δύο αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και η Μπράγκα με τους Άλβαρο Τζαλό και Αντρέ Όρτα να αντικαθιστούν τους Πίτσι και Αλ Μουσράτι αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι θα ξεκινήσουν το ματς σε σχηματισμό 4-3-3, με τους: Ματέους – Γκόμες, Φόντε, Ντιακατέ, Μαρίν – Αντρέ Όρτα, Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα – Τζαλό, Μπρούμα, Αμπέλ Ρουίς.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από