Χάμες – Πινέδα 3-2 (vid)

Βασικός και... νικητής ο Χάμες (3-2) στη μονομαχία της Κολομβίας με το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα! Φοβερή ανατροπή (έχανε 2-0) από την Εθνική του «ερυθρόλευκου» σταρ.

Με τον Χάμες Ροντρίγκες στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκε η Εθνική Κολομβίας στο σπουδαίο φιλικό με το Μεξικό στην Καλιφόρνια.

Στον αγωνιστικό χώρο του Levi’s Stadium βρέθηκε τόσο ο σταρ του Ολυμπιακού, όσο και ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα. Η Κολομβία του Χάμες ήταν η μεγάλη νικήτρια (3-2) στο φιλικό, φέρνοντας… τούμπα το ματς με φοβερό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Γιγαντώνει τον μύθο του ο Μέσι: Έφτασε τα 90 γκολ με την Αργεντινή (vid)

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στο Μεξικό, που σημείωσε δύο γρήγορα γκολ. Αρχικά, ο  Βέγκα στο 6′ άνοιξε το σκορ, με τον Αρτεάγκα στο 29′ να «γράφει» το 0-2 για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λορένζο απέσυρε στον πάγκο τον Χάμες Ροντρίγκες. Η μεγάλη αντεπίθεση των Κολομβιανών ξεκίνησε στο 49ο λεπτό. Ο Σινιστέρα μείωσε στο σκορ και τρία λεπτά αργότερα, έφερε το φιλικό στα ίσια.

Η ανατροπή από την Εθνική ομάδα του Χάμες ολοκληρώθηκε στο 68ο λεπτό. Ο Μπάριος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οτσόα για το φοβερό 3-2 της Κολομβίας.

Στο 77΄ ο Τάτα Μαρτίνο έριξε στη… μάχη τον Ορμπελίν Πινέδα, με τον παίκτη της ΑΕΚ να μην καταφέρνει να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη… μονομαχία Χάμες και Πινέδα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από