Τι είπε ο Ουί Τζο Χουάνγκ για τον τραυματισμό του

Τι είπε ο Ουί Τζο Χουάνγκ για τον τραυματισμό του

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό της Ν. Κορέας με το Καμερούν.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ στάθηκε άτυχος στο φιλικό της Ν. Κορέας με το Καμερούν (1-0), καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή στο 72’, αλλά στο 82’ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, με το πρόβλημα του 30χρονου να προκαλεί έντονο προβληματισμό στην εθνική ομάδα της Ν. Κορέας και φυσικά στο στρατόπεδο του πειραϊκού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ζέκα: «Ο Μπιέλ είναι τρομερός παίκτης»

Ο ίδιος, πάντως, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μίλησε για τον τραυματισμό του και εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι σοβαρό και εάν το χειριστεί σωστά θα επιστρέφει σύντομα.

«Ο τραυματισμός μου δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι ένας μυϊκός πόνος, οπότε εάν το χειριστώ καλά και το αντιμετωπίσω με καλή θεραπεία θα είμαι καλύτερα σύντομα. Θεωρώ πως έτσι θα είμαι καλά σύντομα. Μετά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα δεν ένιωθα τόσο καλά στην πλάτη μου διότι είχα τρέξει με μεγάλη ένταση και επηρεάστηκα. Και αυτό φαίνεται πως μου βγήκε και τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ, όπως και ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, ο οποίος έπαιξε ως βασικός στην αναμέτρηση με τους Αφρικανούς και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θα επιστρέψουν τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος επιθετικός θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ενώ ο διεθνής μέσος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών και θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο φιλικό της Ν. Κορέας με το Καμερούν αγωνίστηκε και ο Πιέρ Κούντε, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 78′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ