Χουάνγκ Ίνμπομ: «Οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται»

Χουάνγκ Ίνμπομ: «Οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται»

Ο διεθνής Κορεάτης χαφ του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ίνμπομ, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τους στόχους του με την εθνική, αλλά και για την μέχρι τώρα εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν και βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στον Ολυμπιακό, ο Χουάνγκ Ίνμπομ έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που καταγράφει με τα ερυθρόλευκα.

Ο 26χρονος μέσος αυτή την περίοδο έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, αγωνιζόμενος μάλιστα σε ολόκληρο το 90λεπτο  της αποψινής φιλικής αναμέτρησης κόντρα στο Καμερούν του Πιερ Κούντε.

Διαβάστε επίσης: Χρυσόπουλος: Βρήκε κεντρικό αμυντικό ο Μίτσελ

Κατά την παραμονή του στην πατρίδα του, ο Χουάνγκ αναφέρθηκε στο όνειρο του να είναι στο τελικό ρόστερ για το Μουντιάλ, δίχως να του βγουν τραυματισμοί, αλλά και στον Ολυμπιακό και την έως τώρα εμπειρία του από το πρωτάθλημα της χώρας μας.

«Σε σχέση με τη Ρωσία υπάρχουν διαφορές στην ένταση. Οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται. Υπάρχουν λοιπόν πολλές περιπτώσεις όπου κυριαρχούμε σε σχέση με τον αντίπαλο.

Πίεση και ένταση υπάρχει και στο παιχνίδι στη Ρωσία όμως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που ο αντίπαλος θα παίξει πιο σκληρά. Στην αρχή δεχόμουν χτυπήματα και μελάνιαζα. Αυτό με βοήθησε ώστε να παίρνω πιο γρήγορα αποφάσεις», ανέφερε ο Χουάνγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ