Περίπατος της Αγγλία κόντρα στη Μάλτα (0-4) – Απίθανη ματσάρα και νίκη της Τουρκίας στο φινάλε επί της Λετονίας (2-3)

Η Αγγλία επιβλήθηκε άνετα της Μάλτας με σκορ 4-0 εκτός έδρας, ενώ Τουρκία και Λετονία έδωσαν μια φοβερή παράσταση με τη γειτονική μας χώρα να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις με 3-2. Όλα τα αποτελέσματα.

Πλήρης δράση στα προκριματικά του EURO 2024, με τις ομάδες να μας χαρίζουν εντυπωσιακά παιχνίδια, είτε με πολλά γκολ, είτε με δραματικά φινάλε που κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Η Αγγλία ανήκει στην πρώτη κατηγορία αφού πήρε ένα εύκολο «τρίποντο» στην έδρα της αδύναμης Μάλτας επικρατώντας με σκορ 4-0. Τα τέρματα για τα «τρία λιοντάρια» σημείωσαν ο Απάπ με αυτογκόλ (8′), Αλεξάντερ-Άρνολντ (28′), Κέιν (31′) και Γουίλσον (83′).

Αδιανόητο παιχνίδι στη Λετονία με την Τουρκία να παίρνει εν τέλει τη νίκη στις καθυστερήσεις του ματς με σκορ 3-2, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει ένα λεπτό νωρίτερα. Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρντικσί στο 22′ και οι Λετονοί ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Έμσις στο 51′. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με τον Ουντέρ στο 61′ και η ισοφάριση για το 2-2 ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τόμπερς. Η Τουρκία όμως ένα λεπτό μετά έκανε το 3-2 με τον Καχβετσί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φινλανδία-Σλοβενία 2-0

Ανδόρα-Ελβετία 1-2

Λευκορωσία-Ισραήλ 1-2

Δανία-Βόρεια Ιρλανδία 1-0

Γιβραλτάρ-Γαλλία 0-3

Κόσοβο-Ρουμανία 0-0

Λετονία-Τουρκία 2-3

Μάλτα-Αγγλία 0-4

Βόρεια Μακεδονία-Ουκρανία 2-3

Σαν Μαρίνο-Καζακστάν 0-3

Ουαλία-Αρμενία 2-4

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από