Ανετη νίκη για τη Γαλλία (0-3) – Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Ανετη νίκη για τη Γαλλία (0-3) – Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Οι Τρικόλορ επικράτησαν εκτός έδρας του Γιβραλτάρ με 3-0 και έκαναν το 3/3 στον όμιλο – Πρώτη η Γαλλία με 9 βαθμούς, ακολουθεί η Ελλάδα με 6.

Σε παράσταση για ένα ρόλο, όπως άλλωστε αναμενόταν, μετέτρεψε η Γαλλία το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024, με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ να επικρατεί εκτός έδρας με 3-0 και να κάνει το 3/3 στον όμιλο της Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ζιρού, με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 45+3’ διπλασιάζει τα τέρματα για τους Τρικολόρ. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 78’ με το αυτογκόλ του Μουελίμ που είχε μπει ως αλλαγή στο 60’.

Διαβάστε επίσης: Η ονειρική σεζόν του Ολυμπιακού: Τα ρεκόρ, οι πρωτιές και η απόλυτη κυριαρχία (vids)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Κόλεινγκ, Λόπες, Σέρτζαντ, Ολιβέιρο, Τσιπολίνα, Μπρίτο, Ρόναν(72′ Γουάισμαν) Χμίντι(60′ Μουελί), Πότζο(84′ Τσιπολίνα), Χάρτμαν(60′ Ανεσλέι), Κασκιάρο(60′ Μπαρ)

ΓΑΛΛΙΑ: Σαμπά, Παβάρ, Ερνάντες, Κονατέ(84′ Ντισασί), Τσουαμενί, Φοφανά(79′ Καμαβινγκά), Ζιρού(66′ Κόλο Μουανι), Γκριζμάν(66′ Ενκουκου), Εμπαπέ, Κομάν(66′ Ντεμπελε)

Με αυτή τη νίκη η Γαλλία έφτασε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, με την Ελλάδα να είναι στη δεύτερη θέση με 6 πόντους. Στην τρίτη η Ολλανδία με 3, ενώ Ιρλανδία και Γιβραλτάρ δεν έχουν κάνει ακόμα… σεφτέ. Την ερχόμενη Δευτέρα (19/6) η Γαλλία υποδέχεται στο Παρίσι την Ελλάδα, ενώ η Ιρλανδία φιλοξενεί το Γιβραλτάρ.

Τα αποτελέσματα:

Ελλάδα – Ιρλανδία 2-1
Γιβραλτάρ – Γαλλία 0-3

Η βαθμολογία:

Γαλλία 9 (3 αγώνες)
Ελλάδα 6  (2 αγώνες)
Ολλανδία 3 (2 αγώνες)
Ιρλανδία 0 (2 αγώνες)
Γιβραλτάρ 0 (3 αγώνες)

Η επόμενη αγωνιστική (19/6):

Γαλλία – Ελλάδα (21:45)
Ιρλανδία – Γιβραλτάρ (21:45)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ