Προβάδισμα για Λέστερ κόντρα στη Ρεν (2-0) – Οκτώ γκολ και ισοπαλία για PSV και Κοπεγχάγη (4-4)

Αδιανόητο παιχνίδι ανάμεσα σε PSV και Κοπεγχάγη με οκτώ γκολ και ισοπαλία. Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για Λέστερ, Μπόντο/Γκλιμτ και Μαρσέιγ.

Τέσσερα παιχνίδια περιελάμβανε το δεύτερο κομμάτι των αποψινών (10/3) αναμετρήσεων για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στην Ολλανδία, PSV και Κοπεγχάγη έμειναν στο… τρελό 4-4, και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γιοχάνεσον, ενώ το 1-1 ήρθε από τον Γκακπό. Οι Δανοί έφτασαν στο 1-3 με τους Μπιέλ και Λεράγκερ, για να φέρουν το ματς στα ίσα οι Ντοάν και Γκακπό. Το 3-4 έγινε από την Κοπεγχάγη με τον Μπιέλ, ενώ το τελικό 4-4 διαμόρφωσε ο Ζάχαβι.

Η Λέστερ πήρε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη Ρεν στην Αγγλία. Ο Ολμπράιτον έκανε το 1-0 στο 30′, ενώ το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ιχεανάτσο. Ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για τις «αλεπούδες».

Η Μπόντο/Γκλιμτ συνεχίζει την τρομερή της πορεία στη διοργάνωση, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Άλκμααρ που είχε στη βασική της σύνθεση τον Βαγγέλη Παυλίδη. Το 1-0 έγινε με τον Πελεγκρίνο για τους Νορβηγούς, ενώ ο Αμπουκλάλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Σολμπάκεν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν και η Μαρσέιγ με τη Βασιλεία. Οι Μασσαλοί νίκησαν με 2-1 τους Ελβετούς που μείωσαν με γκολ που αμφισβητείται από τους αντιπάλους ως οφσάιντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπόντο/Γκλιμτ-Άλκμααρ 2-1

Λέστερ-Ρεν 2-0

Μαρσέιγ-Βασιλεία 2-1

PSV-Κοπεγχάγη 4-4

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από