Ίνγκασον: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο» (Vid)

Ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τη ρεβάνς με την Γάνδη και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.

O ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League, χάρη σε ένα τέρμα του Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στη ρεβάνς θέλει να κάνει ένα αντίστοιχο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για παιχνίδι λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα από ένα τέρματα.

Επιπλέον ο μίλησε και για τη ρεβάνς με τη Γάνδη στο Βέλγιο, λέγοντας πως ο δικέφαλος του βορά δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σβέριρ Ίνγκασον:

Για το αν είναι ένα καλό σκορ το 1-0: «Θέλαμε το παιχνίδι, είχαμε καλές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ, μα τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και έχουμε υπόψιν μας ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αυτό της επόμενης Πέμπτης».

Για το μάθημα που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολα εκεί, αλλά έχουμε πλεονέκτημα ενός γκολ. Ναι, δεν είναι… πολύ, αλλά θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κερδίσουμε και να προκριθούμε.

Δεν φοβόμαστε κανένα. Δείξαμε σήμερα ότι είμαστε απολύτως ικανοί να κερδίσουμε αυτή την ομάδα, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, την ποιότητά του και να παλέψουμε για την πρόκριση».

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από