Κούρτιτς: «Ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε σημαντικά αποτελέσματα» (Vid)

Κούρτιτς: «Ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε σημαντικά αποτελέσματα» (Vid)

O μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης, Γιάσμιν Κούρτιτς, μίλησε στο PAOK TV μίλησε για το παιχνίδι, αλλά αναφέρθηκε για τη ρεβάνς.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάσμιν Κούρτιτς, που με δικό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 κόντρα στη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League μετά το παιχνίδι μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

Ο Κούρτιτς στις δηλώσεις του στο PAOK TV μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΑΚ έπαιξε πολύ καλύτερα και άξιζε περισσότερα από ένα γκολ,.

Επιπλέον, ο επιθετικός του δικεφάλου του βορά μίλησε και για την ρεβάνς, στην οποία δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας, λέγοντας πως η ομάδα αν είναι ενωμένη μπορεί να κατακτήσει σημαντικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάσμιν Κούρτιτς: 

Για το αν το αποτέλεσμα είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα: «Είχαμε κάποια δυσκολία στην αρχή, αλλά στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήμαστε πιο δημιουργικοί, αξίζαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ.

Όπως όμως, λέω πάντα, «υποφέραμε» κι αυτό είναι κάτι που μας ωθεί να ανταπεξέλθουμε. Αυτό κάναμε εξ ου και τα πράγματα για εμάς έγιναν καλύτερα και πιο εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το ότι θα χάσει τη ρεβάνς: «Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν θα είμαι εκεί, ωστόσο θα είμαι παρών για τα παιδιά, για να τα υποστηρίζω. Το να είμαστε όλοι μια ομάδα, ακόμη και αυτοί που δεν παίζουμε, είναι αυτό που μας ωθεί στο να κατακτούμε σημαντικά αποτελέσματα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ