Τρία ματς στη Σόφια τη μέρα του Λέφσκι – ΠΑΟΚ!

Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας θα φιλοξενήσει τρία παιχνίδια την ίδια μέρα αφού εκτός από τον ΠΑΟΚ, στη Σόφια θα παίξουν και οι ΑΠΟΕΛ και Μακεντόνιγια με ομάδες της Βουλγαρίας.

Μία απίστευτη… καραμπόλα προέκυψε μετά την κλήρωση του Europa Confernece League και φέρνει στο επίκεντρο τη Σόφια.

Όπως έγινε γνωστό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λέφσκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται στις 21 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται ο αγώνας να διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο «Vasil Levski».

Σε ουδέτερη έδρα και όχι στο στάδιο «Χρίστο Μπότεφ» θα διεξαχθεί και το πρώτο παιχνίδι της Μπότεφ Πλόβντιβ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στις 21 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League ενώ για την ίδια μέρα έχει οριστεί και ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την Μακεντόνιγια Σκοπίων, κάτι που σημαίνει πως τρία παιχνίδια έχουν οριστεί την ίδια ημερομηνία και θα διεξαχθούν και τα τρία στη Σόφια.

Το μόνο που δεν έχει οριστικοποιηθεί δηλαδή είναι τα γήπεδα που θα γίνουν τα ματς, αλλά όπως και να ‘χει η Σόφια θα υποδεχτεί εκείνες τις μέρες τρεις ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο και Σκόπια, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από