Σε ουδέτερο έδαφος το πρώτο ματς του Άρη με την Γκόμελ (pic)

Σε ουδέτερο έδαφος το πρώτο ματς του Άρη με την Γκόμελ (pic)

Το εκτός έδρας ματς του Άρη με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σε ουδέτερο έδαφος.

Ο Άρης κληρώθηκε με την Γκόμελ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και το πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας, όμως απ’ ότι φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί στη Λευκορωσία.

Αυτό λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία και της «θέσης» που έχει πάρει η Λευκορωσία. Μπορεί η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επιτρέπει στις ομάδες της χώρας να συμμετέχουν κανονικά στις διοργανώσεις της, όμως οι εντός έδρας αγώνες τους διεξάγονται σε ουδέτερο έδαφος.

Μένει να φανεί λοιπόν ποια χώρα θα φιλοξενήσει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των «κιτρινόμαυρων», κάτι που επιβεβαιώνει και με σχετική της ανάρτηση η Γκόμελ,

«Καθορίστηκε ο αντίπαλος για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Η «Γκόμελ» θα παίξει με την ελληνική ομάδα του «Άρη» (Θεσσαλονίκης). Οι αγώνες θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου. Πληροφορίες για την έδρα του εντός έδρας παιχνιδιού θα γνωστοποιηθούν αργότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της Λευκορωσίας σε post της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Gomel (@fcgomel1959)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ