Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Χαρτς

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Χαρτς για τα προκριματικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αυριανή (31/8) αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην Χαρτς, στη ρεβάνς του υπέρ του 2-1 της Σκωτίας, με φόντο την είσοδο στους ομίλους του Conference League.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Το DNA του Ολυμπιακού είναι να παίζει πάντα για τη νίκη, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προκριθούμε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναμέτρηση της Τούμπας, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Φιλίπε Σοάρες , ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Γιαξής , Μουργκ , Τάισον , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Βρακάς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας»

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από