Μαρτίνεθ: «Το DNA του Ολυμπιακού είναι να παίζει πάντα για τη νίκη, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προκριθούμε»

Μαρτίνεθ: «Το DNA του Ολυμπιακού είναι να παίζει πάντα για τη νίκη, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προκριθούμε»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νίκη και την πρόκριση επί των Σέρβων για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στη Σερβία όπου αύριο (31/8) θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τις νίκες ιδανικά, μετά το 3-1 του Γ. Καραϊσκάκης επί της Τσουκαρίτσκι και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ο κόουτς Μαρτίνεθ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που φαίνεται στις προπονήσεις, μην κρύβοντας την αυτοπεποίθηση που έχει για την ετοιμότητα της ομάδας του να ανταποκριθεί σε ότι προβλήματα θέσει στον αγωνιστικό χώρο η Τσουκαρίτσκι.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία 83-74: Παλικαρίσια ανατροπή, πρόκριση και τώρα Λιθουανία

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου:

Πως είδε την Τσουκαρίτσκι στο πρώτο ματς: «Η δική μας δουλειά δεν είναι σκεφτόμαστε την απόδοση του αντιπάλου, αλλά να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τις αναμετρήσεις μας. Στο πρώτο παιχνίδι αντικρούσαμε τα καλά στοιχεία της Τσουκαρίτσκι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και για τη ρεβάνς. Ξέρουμε, όμως, ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Εκτός έδρας, σε διαφορετικό σκηνικό. Η ομάδα μας, ωστόσο, έχει πολλές φιλοδοξίες και προσδοκίες και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε. Είμαστε 90 λεπτά μακριά από το να εκπληρώσουμε έναν από τους στόχους μας: Να βρεθούμε στους ομίλους. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε και έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το αυριανό παιχνίδι».

 Ο Ολυμπιακός τερμάτισε τρίτος, κατά πόσο μέχρι να προχωρήσει μακριά στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ θα είναι ένα συν για την ομάδα του: «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Το DNA του Ολυμπιακού είναι να παίζει πάντα για τη νίκη. Να προσπαθεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα νέο πρότζεκτ και κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια.

Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία και επιθυμία. Θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε αλλάξει 13 ποδοσφαιριστές. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Ότι έχει συμβεί στο παρελθόν, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε ούτε να σταθούμε σε αυτό. Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα και θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα μας για μια ακόμα φορά».

 Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι το κέρδισε με 20 λεπτά καλού ποδοσφαίρου. Το σχέδιο είναι να παίξετε και στο αυριανό παιχνίδι δυνατά για κάποιο διάστημα και να καθαρίσετε το ματς και την πρόκριση με τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας; «Σέβομαι όλες τις απόψεις. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε για 90 λεπτά πολύ καλά. Νομίζω το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού μας ήταν στις καθυστερήσεις. Εκεί χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Τσουκαρίτσκι είναι μια ομάδα που ξέρει ν α πιέζει και να είναι ανταγωνιστική. Όπως όλες οι σέρβικες. Αξίζει όμως το αποτέλεσμα.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση. Τα πράγματα σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολα, όμως, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Αύριο πρέπει να είμαστε η καλύτερη βερσιόν του εαυτού μας. Να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

 Τι άλλο θέλετε να δείτε εκτός από ένα θετικό αποτέλεσμα: «Είμαστε σε και δρόμο και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αυτό αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι. Δείχνουμε μια πρόοδο. Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται σε κάθε αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι στο αυριανό παιχνίδι η Τσουκαρίτσκι θα τα δώσει όλα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σταθεροί για όσα περισσότερα λεπτά μπορούμε.

Να δείξουμε προσωπικότητα και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την ταυτότητα του παιχνιδιού μας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε επίθεση και άμυνα, όπως και στις στημένες φάσεις. Θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς το παιχνίδι μας. Είμαστε μια νέα ομάδα που συνεχώς προοδεύει. Θέλουμε να κερδίσουμε το αυριανό ματς και να πάρουμε την πρόκριση, καθώς η παρουσία μας στους ομίλους είναι ένας από τους κύριους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ