«Καταιγίδα» η Φέγενορντ στο Ρότερνταμ – Πρόκριση για Γιουβέντους, Σεβίλλη και Γιουνάιτεντ

Πραγματοποιώντας μια εμφάνιση από άλλο... πλανήτη, η Φέγενορντ πήρε με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τους «8» του Europa League, σκορπώντας με 7-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πρόκριση και για Γιουβέντους, Σεβίλλη και Γιουνάιτεντ κόντρα σε Φράιμπουργκ, Φενέρμπαχτσε και Μπέτις αντίστοιχα.

Μια διαστημική Φέγενορντ έκανε ότι ήθελε κόντρα στη Σαχτάρ, σκορπώντας με το εμφατικό 7-1 του Ουκρανούς, παίρνοντας έτσι με στιλ την πρόκριση για τους «8» του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 72-74: Θρύλος στο Κάουνας, εκεί που θα το ΣΗΚΩΣΕΙ!

Με ένα γκολ του Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ντούμπλαρε τις νίκες της κόντρα στην Μπέτις, με το σύνολο του Τεν Χαγκ να παρουσιάζει ένα αρκετά σοβαρό πρόσωπο στην Ανδαλουσία.

Η Γιουβέντους είχε το ισχνό προβάδισμα του Τορίνο, όμως η διαφορά των δύο ομάδων στην Ιταλία ήταν πραγματική, όπως συνέβη και στο δεύτερο παιχνίδι στη Γερμανία και γι’ αυτό πήρε νέα νίκη με 2-0 επί της Φράιμπουργκ και συνάμα την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Europa League:

Φενέρμπαχτσε – Σεβίλλη 1-0

Φέγενορντ – Σαχτάρ 7-1

Φράιμπουργκ – Γιουβέντους 0-2

Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Περισσότερα σε λίγο

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa Conference League. Οι Ιταλοί επικράτησαν 4-1 της Σίβασπορ των Χαρίση (αποχώρησε τραυματίας) και Γούτα και με συνολικό σκορ (5-1) τσέκαραν την πρόκριση στους 8.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Europa Coference League: 

Μπασακσεχίρ – Γάνδη 1-4
Σίβασπορ – Φιορεντίνα 1-3
Τζουργκάρντεν – Λεχ 0-3

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από