Με ρίσκο πάνω στην Λάτσιο

Με ρίσκο πάνω στην Λάτσιο

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρνουν καλά πονταρίσματα.

Ποδοσφαιρικός μαραθώνιος όπως συνηθίζω να λέω και στο Λεπτό προς Λεπτό κάθε Πέμπτη βράδυ. Ένας ακόμα. Σε Europa League και Europa Conference League. Και φέρνει καλά πονταρίσματα.

Κάποια ακόμα θα πρόσθετα, αφού όλη τη σεζόν η αλήθεια είναι πως οι Πέμπτες ήταν αρκετά δυνατές στοιχηματικά. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε σήμερα για τα προγνωστικά στοιχήματος στις ρεβάνς.

Φενέρμπαχτσε – Σεβίλλη Προγνωστικά

Ακόμα χάνει ευκαιρίες η Φενέρμπαχτσε από το πρώτο ματς. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ρεσιτάλ ευκαιριών για τους Τούρκους, οι οποίοι με μέσο όρο 2,6 τέρματα ανά ματς, κατάφεραν όχι μόνο να μείνουν στο μηδέν ενεργητικό αλλά και να ηττηθούν στο φινάλε.

Τώρα η ρεβάνς είναι μια άλλη ιστορία. Η Σεβίλλη στον προηγούμενο γύρο όταν πήγε να παίξει μέσα στην έδρα της PSV Αϊντχόφεν, κλείστηκε στην άμυνά της και κυνήγησε τις αντεπιθέσεις. Είχε δύο δοκάρια και όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 80′ την έπιασε τρέμουλο. Αν το ματς είχε ακόμη πέντε λεπτά ίσως και να είχαμε παράταση. Τώρα θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσει κάπως διαφορετικά το παιχνίδι και θα επιδιώξει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση πριν φτάσουμε στα χασομέρια του ματς.

Αυτό σημαίνει ότι περιμένω να σκοράρει και σε καμία περίπτωση δεν περιμένω από την Φενέρμπαχτσε να μείνει άσφαιρη για ένα ακόμη ματς. Θα βρει ευκαιρίες και θεωρώ ότι μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Πάω με το καλοπληρωμένο Over 2,5.

Φράιμπουργκ – Γιουβέντους Προγνωστικά

Νίκη 1-0 για την Γιουβέντους στο πρώτο ματς και τα πάντα ανοιχτά. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ακόμη και την ισοπαλία να κρατήσει θα πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Φράιμπουργκ χρειάζεται σε πρώτο χρόνο τη νίκη και στη συνέχεια να χτίσει μια διαφορά δύο τερμάτων για να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει την Γιούβε.

Η Φράιμπουργκ προ Μουντιάλ θα έλεγα ότι είχε περισσότερες πιθανότητες από αυτές που έχει η ομάδα τώρα. Δεν επέστρεψε στην ίδια δυναμική και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματά της. Φυσικά δεν αποκλείω τίποτα. Δεν λέω ότι δεν μπορεί και τώρα να τα καταφέρει. Τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει.

Αυτό με στέλνει στα γκολ και λέω ότι οι Γερμανοί θα καταφέρουν να σκοράρουν. Η ιταλική ομάδα έχει σε τρομερή κατάσταση τον Ντι Μαρία. Αυτός της χάρισε την πρόκριση επί της Ναντ, αυτός της έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης επί της Φράιμπουργκ. Πάμε για ένα ματς στο Goal/Goal.

Αλκμάαρ – Λάτσιο Προγνωστικά

Εδώ θα ρισκάρω με το διπλό. Η Λάτσιο σαν να υποτίμησε την ολλανδική ομάδα στο πρώτο ματς, όταν ειδικά στο πρώτο ημίωρο έκανε ό,τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όπως το ήθελε. Η Αλκμάαρ το εκμεταλλεύτηκε και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, επιστρέφοντας από το εις βάρος της 1-0.

Την ανατροπή θα ψάξουν τώρα οι Ιταλοί. Έχουν τον τρόπο στα εκτός έδρας ματς να ρίχνουν το ρυθμό και να οδηγούν το παιχνίδι εκεί που θέλουν. Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει την τακτική για να στείλει την ομάδα του στον επόμενο γύρο. Ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό στο 90λεπτο, μπορεί να το οδηγήσει στην παράταση. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό για μια ομάδα, η οποία έχει τις λύσεις να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ