«Τριάρα» για την Άρσεναλ, ισοπαλία για τη Λεβερκούζεν στην «πικρή» επιστροφή του Ρέτσου

Η Άρσεναλ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Βόρσλκα Πολτάβα, ενώ η Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με τη Λουντογκόρετς στη Γερμανία, σε μια αναμέτρηση που στιγματίστηκε από την «πικρή» επιστροφή του Ρέτσου στην αγωνιστική δράση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 19:55 του Europa League.

Η Άρσεναλ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Βόρσλκα Πολτάβα και να παραμείνει στην κορυφή του 5ου ομίλου, με γκολ των Ρόου, Ράμσεϊ και Γουίλοκ, και παρά τη νίκη της δεύτερης Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 6-1 επί της Καραμπάχ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με τη Λουντογκόρετς στη Γερμανία, πράγμα που όμως δεν επηρέασε τη βαθμολογική θέση των Ασπιρίνων, παραμένοντας στην 1η θέση και εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Η αναμέτρηση ωστόσο στιγματίστηκε από την «πικρή» επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 34ο λεπτό, στο ματς της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση μετά από επτά μήνες απουσίας, αφού προηγουμένως ο Χέικο Χέρλιχ αποφάσισε να του εμπιστευτεί φανέλα βασικού.

Η ΑΕΚ Λάρνακας πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της ελβετικής Ζυρίχης με 2-1, η Άντερλεχτ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με την αλβανική Σπαρτάκ Τιράνων, η Ζάλτσμπουργκ κέρδισε με 1-0 τη Λειψία και η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα ηττήθηκε με 1-0 από τη Ζενίτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 19:55 του Europa League της 5ης αγωνιστικής:

Ζυρίχη – ΑΕΚ Λάρνακας 1-2
Λεβερκούζεν – Λουντογκόρετς 1-1
Ζάλτσμπουργκ – Λειψία 1-0
Ρόζενμποργκ – Σέλτικ 0-1
Ζενίτ – Κοπεγχάγη 1-0
Μπορντό – Σλάβια Πράγας 2-0
Άντερλεχτ – Σπαρτάκ Τιράνων 0-0
Φενερμπαχτσέ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0-0
Κάραμπακ – Σπόρτινγκ Λ. 1-6
Βόρσκλα Πολτάβα – Άρσεναλ 0-3
Μίλαν – Ντουντελάνζ 5-2
Κρασνοντάρ – Ακσιχάρ 2-1
ΜΠΑΤΕ – Βίντι 2-0

Μπέτις – Ολυμπιακός 1-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από