Μίλαν – Ντουντελάνζ 5-2 (vid)

Μίλαν – Ντουντελάνζ 5-2 (vid)

Η ομάδα του Λουξεμβούργου προηγήθηκε με 2-1, αλλά οι Ροσονέρι αντέδρασαν και με τέσσερα γκολ στο τελευταίο μισάωρο έκαναν το 5-2 - Η Ντουντελάνζ δεν έκανε δώρο στον Ολυμπιακό και η Μίλαν έφτασε τους 10 βαθμούς.

Τα νέα από το Μιλάνο δεν ήταν ευχάριστα για τον Ολυμπιακό. Η Ντουντελάνζ προηγήθηκε με 2-1 της Μίλαν στο Σαν Σίρο, αλλά δεν άντεξε στην πίεση και ηττήθηκε με 5-2 από τους Ροσονέρι. Η ομάδα του Λουξεμβούργου κατέρρευσε μετά το 60′, με τους Ιταλούς να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ στο τελευταίο μισάωρο και να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και με τη νίκη έφτασαν τους 10 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Ντουντελάνζ παρέμεινε χωρίς βαθμό. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με τον Ολυμπιακό να είναι στην τρίτη με 7 πόντους και πλέον όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Για να περάσουν οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά.

Στο αποψινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’ με το γυριστό σουτ του Κουτρόνε. Μετά το γκολ η ομάδα του Γκατούζο έριξε το ρυθμό της, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 39’ ο Στολτζ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ρέινα και έφερε στα ίσια το ματς. Στο 49’ η Ντουντελάνζ σκόραρε δεύτερο γκολ με τον Νταβίντ Τουρπέλ και «πάγωσε» το Σαν Σίρο (1-2)! Το τέρμα της ομάδας του Λουξεμβούργου αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή.

Στο 66’ ο Στέλβιο στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσαλχάνογλου είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με δυνατό σουτ έκανε το 3-2! Στο 79’ η Μίλαν έκανε το 4-2 και πάλι με αυτογκόλ. Ο Σνελ δεν έβαλε σωστά το σώμα του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπονεφουά και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μπορίνι στο 80’ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι συνθέσεις:

Μίλαν: Ρέινα, Σαπάτα, Σίμιτς, Λαξάλ, Καλάμπρια, Μπακαγιόκο, Μπερτολάτσι (58’ Μάουρι), Χαλίλοβιτς (52’ Σούσο), Τσαλχάνογλου, Ιγκουαίν, Κουτρόνε (80’ Μπορίνι).
Ντουντελάνζ: Μπονεφουά, Στέλβιο (75’ Ποκάρ), Σχνελ, Πρέμπε, Κουτουριέ, Κρούσκα, Στολτζ (80’ Κένια), Τζορντανόφ, Σινανί (87’ Πέρεθ), Τουρπέλ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Η βαθμολογία:

1. Μπέτις 11 (7-2)
2. Μίλαν 10 (11-6)
3. Ολυμπιακός 7 (8-5)
4. Ντουντελάνζ 0 (3-16)

Η τελευταία αγωνιστική (13/12, 22:00)

Ολυμπιακός – Μίλαν
Ντουντελάνζ – Μπέτις

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ