ΜΠΑΤΕ – Βίντι 2-0

ΜΠΑΤΕ – Βίντι 2-0

Η ΜΠΑΤΕ πήρε τη νίκη κόντρα στη Βίντι (2-0) και αναπτέρωσε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για πρόκριση.

Σε περίπτωση νίκης της Βίντι απόψε, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κυνηγήσει μόνο τη νίκη κόντρα στους Μπλε του Λονδίνου στο Στάμφορντ Μπριζ. Με την επικράτηση της ΜΠΑΤΕ όμως ο Δικέφαλος έχει ακόμα κάποιες ελπίδες για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Οι Λευκορώσοι στέρησαν την πρόκριση στους Ούγγρους, με τα γκολ των Σίγκνεβιτς και Ίβανιτς πήραν το «τρίποντο» (2-0) και έβαλαν φωτιά στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί. Μπήκαν με περισσότερο πάθος στο γήπεδο, έψαξαν το γκολ και το βρήκαν με τον Σίνγκεβιτς στο 22ο λεπτό. Ο Λευκορώσος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.  Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπάγκα προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, στρέφοντας την προσοχή της στα ανασταλτικά της καθήκοντα.  Στην εκπνοή, συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό, βρήκε και το δεύτερο γκολ με το άψογο τελείωμα του  Ίβανιτς και σφράγισε μια νίκη – δώρο στον ΠΑΟΚ.

Πλεόν, ΜΠΑΤΕ και Βίντι ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς έκαστη. Στην τελευταία αγωνιστική με νίκη της Τσέλσι στην Ουγγαρία και νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί της ΜΠΑΤΕ, ο Δικέφαλος του Βορρά προκρίνεται!

H βαθμολογία

Τσέλσι 12 (6-1)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6 (6-8)

Βίντι 6 (3-5)

ΠΑΟΚ 3 (4-5)

Η Τσέλσι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 22:00

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίτσκι, Φιλίποβιτς, Φιλιπένκο (46′ Πολιάκοφ), Βολκόφ, Ρίος, Ίβανιτς, Ντράγκουν, Μπαγκά, Στάσεβιτς (89′ Γκορντέιτσουκ), Σίνγκεβιτς, Χλεμπ (66′ Σκάβιτς).

Βίντι: Kόβατσιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Στοπίρα, Γιούχαζ, Νεγκό (67′ Κόβατς), Χάτζιτς, Πάτκαι (64′ Χότζιτς), Μιλάνοφ, Χούστι (74′ Νικόλοφ), Σκέποβιτς.

Το 1-0:

Το 2-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ