Κάιπερς: «Ο Ολυμπιακός τήρησε τον λόγο του – Έμαθα πολλά στην ομάδα»

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στο Βέλγιο για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό και για το πως είχαν αντιμετωπίσει οι οπαδοί των Πειραιωτών την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγκο Κάιπερς σε δηλώσεις του στο Βέλγιο αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου μίλησε με κολακευτικά λόγια.

Ο Βέλγος στράικερ τόνισε πως έμαθε πάρα πολλά στο λιμάνι, ενώ υπογράμμισε ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν τηρήσει τον λόγο τους, όταν τον απέκτησαν από τον Εργοτέλη. Ακόμα, ο Κάιπερς σχολίασε και τον κόσμο της ομάδας, καθώς μίλησε για το πως είχαν αντιμετωπίσει οι οπαδοί των Πειραιωτών την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Sur le Gril»:

Για το ποδόσφαιρο: «Ήταν πολύ απλό. Δεν είχα προτάσεις στο Βέλγιο όταν ήμουν μικρός. Ούτε καν από τη Β’ κατηγορία. Οι γονείς μου μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω σπουδές ή ποδόσφαιρο. Βρέθηκε έτσι στο νησί της Κρήτης και ένα εξαιρετικό τοπίο και παίζοντας σε ένα στάδιο που χρησιμοποιήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και με έναν τεχνικό που παρήγαγε καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Ολυμπιακό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Μετά από έναν χρόνο ήθελαν να με πουλήσουν στην ΑΕΚ αλλά εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό. Έναν χρόνο μετά ο Ολυμπιακός τήρησε την υπόσχεσή του απέναντί μου και με έκλεισε. Τήρησε τον λόγο του με μένα.

Στο διάστημα που ήμουν στην Αθήνα δεν έπαιζα τόσο καθώς υπήρχαν δύο διεθνείς στράικερ. Όμως έμαθα πολλά. Στα αποδυτήρια είχαμε μεγάλους σε ηλικία παίκτες αλλά είδα από πρώτο χέρι το πως ήταν ο επαγγελματισμός και το τόσο υψηλό επίπεδο. Είχα πει στον εαυτό μου πως είχαν τουλάχιστον 10 χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά μου.

Ήμασταν μπροστά στο πρωτάθλημα με 15 πόντους. Τι ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Όταν όμως χάσαμε από τον Παναθηναϊκό οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση και μας μετέφεραν πως πρέπει να αντιδράσουμε και να το αλλάξουμε αυτό. Να αλλάξουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από